El passat cap de setmana es va disputar una nova jornada de la Lliga Catalana de Pàdel pels equips del Club Tennis Plana d’en Berga.

L’Equip Femení A (2a Categoria Grup B) va desplaçar-se a Cunit per jugar davant el Club Sports Tenis & Padel Cunit B on van poder sumar un punt. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1, Maria Gandia i Lis Sanahuja, de parella 2 Xon Bautista i Sandra Saperas i de parella 3 Pili Hernández i Ascen López. El proper cap de setmana, les noies de l’equip A rebran el Jesussport diumenge 3 d’octubre a les dotze del migdia.

El Femení B (3a Categoria Grup C) va jugar a Calafell davant el Club Tennis Romaní on va mantenir uns partits molt ajustats que van acabar caient del costat de les del Baix Penedès. De parella 1 van jugar Montse Olivé i Anna Fernández, de parella 2 Clara Barberà i Maria Gallart, i de parella 3 Mercè Cardona i Núria Veciana. Diumenge que ve es desplaçaran a Santa Oliva per jugar amb el Punto Pàdel B diumenge 3 a les cinc de la tarda.

L’Equip Femení C (4a Categoria Grup B) va enfrontar-se al Vendrell Pàdel D de Coma-ruga on van poder sumar un punt. De parella 1 van jugar Sònia Valldosera i Yolanda Claros, de parella 2 Susanna Vilalta i Conxita Martínez, i de parella 3 Tona Voltas i Núria Lluís. El proper cap de setmana es desplaçaran a Torredembarra per jugar davant l’Apolo Club Esportiu B diumenge 3 a dos quarts d’onze del matí.

Pel que fa els equips masculins, el Masculí A (2a Categoria Grup B) va jugar a casa contra el Club Tennis Montblanc A on van poder sumar un punt. De parella 1 van jugar Ivan Rodon i Tente Casado, de parella 2 Carles Torreblanca i Ian Ribas, i de parella 3 Francesc Gallart i Albert Montes. Diumenge que ve, 3 d’octubre, es desplaçaran a Santa Oliva per jugar amb el Punto Pàdel A a les dotze del migdia.

Finalment, el Masculí B (5a Categoria Grup C) va sumar un punt en el seu enfrontament amb el Club Sports Tenis & Padel Cunit C. La parella 1 va estar formada per Emili Manresa i Cristian Muñoz, la parella 2 per Fernando Serrano i Marc Traguany i la parella 3 per Joel Sanromà i Guillem Lagarda. El proper dissabte 2 d’octubre es desplaçaran a la Conca de Barberà per jugar amb el Club Tennis Montblanc B a les cinc de la tarda.