El passat cap de setmana es va disputar una nova jornada de la Lliga Catalana de Pàdel on els equips de la Plana d’en Berga no van estar del tot encertats. Només van poder sumar el masculí b i el femení a en els seus enfrontaments.

Van iniciar la jornada l’equip de Veteranes que van desplaçar-se al Pàdel Indoor Valls on no van poder sumar cap punt. Per la Plana van jugar Sussi Vilalta i Anna Fernández, Montse Olivé i Raquel Francés i Carmes Escoda i Lydia Plana. L’equip de veteranes també va jugar diumenge contra les líders del grup, el CT Reus Monterols on tampoc van sumar. En aquest cas van jugar Sònia Valldosera i Yolanda Claros, Montse Olivé i Mercè Cardona, i Carme Escoda i Núria Valldosera.

El Femení A va desplaçar-se a Reus per jugar amb el Tot Pàdel Reus on va poder sumar un punt. De parella 1 van jugar Lydia Plana i Isa Martínez, de parella 2 Lis Sanahuja i Sandra Saperas, i de parella 3 Pili Hernández i Sílvia Oller. El proper diumenge 17 d’octubre les noies de l’equip A tenen dos enfrontaments, a les 12 amb el Pàdel Indoor Valls A i a les 5 de la tarda amb el Jesussport.

El Femení B va rebre la visita del Vendrell Pàdel B on no van poder puntuar. Per la Plana van jugar de parella 1 Montse Olivé i Carme Escoda, de parella 2 Elisa Ribé i Carla Pizarro, i de parella 3 Mercè Cardona i Maria Gallart. La propera setmana serà la darrera jornada de lliga per l’Equip Femení C. Jugaran a Bellvei davant el Pàdel Indoor Baix Penedés Bellvei B dissabte 16 d’octubre a dos quarts de set de la tarda.

El Femení C també van jugar a casa davant el AG Pàdel Team del Vendrell on tampoc van poder sumar. De parella 1 van jugar Rosa Montserrat i Conxita Martínez, de parella 2 Yolanda Claros i Sònia Valldosera, i de parella 3 Tona Voltas i Ion Salat. La propera jornada jugaran a Roquetes amb el PadelColors dissabte a dos quarts de dues del migdia.

Pel que fa els equips masculins, el Masculí A tampoc va sumar aquesta jornada davant l’Apolo Esportiu de Torredembarra. Per la Plana van jugar de parella 1 Quico Vidal i Ivan Rodon, de parella 2 Tente Casado i Adrià Bové, i de parella 3 Ian Ribas i Francesc Gallart. El proper cap de setmana els homes de l’equip A es desplaçaran a Coma-ruga per jugar amb el Vendrell Padel B diumenge a dos quarts d’onze del matí.

Finalment, el Masculí B sí que va poder sumar en el seu enfrontament amb l’AG Padel Team B. Per la Plana van jugar Carles Gallart i Emili Manresa, Javi Pérez i Cristian Muñoz, i Marc Traguany i Marc Veciana. En la propera jornada, els homes de l’equip Masculí B viuran un derbi comarcal amb l’enfrontament amb el Pàdel Puigpelat C dissabte a les 12 del migdia.