Moltes gràcies, un cop més, a totes les famílies, que novament o per primer cop, heu confiat amb el Club Tennis Plana d’en Berga durant l’estiu i heu apuntat als vostres fills i filles al nostre Campus d’Estiu.

El Campus de la Plana és un campus esportiu de tennis i pàdel que es realitza en un entorn immillorable a plena natura i que també es complementa amb activitats com natació, tallers, jocs tradicionals, altres esports, etc. Fomentem principalment que els nens i nenes gaudeixin de l’estiu jugant, fent esport, amistats i creant nous hàbits pel seu dia a dia.

Us deixem al menú de Campus els enllaços a les fotografies que setmana a setmana van anar realitzant els nostres monitors i monitores durant l’estiu. Tingueu en compte que els monitors i monitores fan fotografies aleatòriament i que pot ser que algun/a assistent/a al campus surti més o menys vegades. Amb les fotografies volem mostrar-vos les activitats que realitzen els nens i nenes i com les desenvolupen, en cap cas és un recopilatori exhaustiu de tots i totes les que hi han participat en el Campus durant aquest estiu.

Per accedir al menú Campus també podeu clicar aquí.

Esperem que els nens i nenes s’ho hagin passat d’allò més bé i desitgem veure-us a tots i a totes ben aviat pel nostre club!