En el tram final de la Lliga Catalana de Pàdel, els equips del Club Tennis Plana d’en Berga, estan fent l’últim esforç per mirar d’aconseguir els objectius marcats a l’inici de la temporada.

Els equips femenins van poder sumar en els seus enfrontaments. L’Equip Femení A va tenir una doble sessió el diumenge rebent al matí al Pàdel Indoor Valls A, on va poder sumar un punt. De parella 1 van jugar Lis Sanahuja i Xon Bautista, de parella 2 Maria Gandia i Isa Martínez i de parella 3 Núria Valldosera i Ascen López. A la tarda van enfrontar-se amb el Jesussport de Tortosa on van guanyar per 2 a 1. En aquest enfrontament van jugar de parella 1 Lis Sanahuja i Maria Gandia, de 2 Lydia Plana i Pili Hernández, i de parella 3 Sandra Saperas i Sílvia Oller. En la penúltima jornada de la 2a Categoria Grup B, les noies de la Plana es desplaçaran a Vila-seca per jugar amb el Global Pàdel A, diumenge 24 a dos quarts d’una del migdia.

El Femení B, de la 3a Categoria Grup C, va finalitzar la lliga amb una victòria per 2 a 1 amb el Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei B. De parella 1 van jugar Montse Olivé i Clara Barberà, de 2 Carme Escoda i Carla Pizarro, i de 3 Elisa Ribé i Judit Mestres. Els dos punts sumats no han estat suficients per mantenir la categoria i la propera temporada militaran en la 4a Categoria.

El Femení C, de la 4a Categoria Grup B, es va desplaçar a Roquetes per jugar amb el PadelColors AA on van sumar 2 punts. De parella 1 van jugar Susanna Vilalta i Marta Català i de parella 2 Carme Calaf i Ion Salat. El proper diumenge, rebran la visita del Pàdel Indoor Valls B a dos  quarts d’onze del matí.

Pel que fa els equips masculins, l’Equip A, de la 2a Categoria Grup B, va caure 2 a 1 amb el Vendrell Pàdel Club B. De parella 1 van jugar Aleix Roig i Carles Torreblanca, de parella 2 Albert Montes i Tente Casado, i de parella 3 Ian Ribas i Francesc Gallart. Amb aquesta derrota, es complica la permanència a la 2a Categoria pel Masculí A, fent que els dos darrers partits de lliga siguin claus per poder mantenir la categoria. La propera setmana rebran la visita dels cuers, el Club Gimnàstic, diumenge 24 a les 12 del migdia.

El Masculí B, de la 5a Categoria Grup C, va disputar el derbi comarcal amb el Pàdel Puigpelat C, on va caure per 2 a 1. De parella 1 van jugar Guillem Voltas i Cristian Muñoz, de parella 2 Marc Traguany i Jose González, i de parella 3 Joel Sanroma i Guillem Lagarda. El proper dissabte 23, rebran la visita del CT Barà D, a les 12 del migdia.

L’Equip de Veterans va jugar el passat dissabte un partit de lliga corresponent a la 12a jornada a casa del Pàdel ReusPer la Plana d’en Berga van jugar de parella 1 Tente Casado i Ivan Rodon, de parella 2 Xavi Aragonés i Albert Mestres, i de parella 3 Quico Vidal i Manolo Chouza. El proper dissabte, els veterans de la Plana es desplaçaran a Sant Carles de la Ràpita per enfrontar-se amb el Terres de l’Ebre, a les 12 del migdia.

Les Veteranes de la Plana finalitzaran la lliga desplaçant-se divendres 22 d’octubre a Roda de Barà on jugaran a les vuit del vespre.