En la penúltima jornada de la Lliga Catalana de Pàdel, els equips de la Plana d’en Berga no van estar gaire encertats en els seus enfrontaments.

Van començar la jornada l’equip de Veteranes que van caure per 2 a 1 amb el CT Barà. Per la Plana van jugar Carme Escoda i Judit Mestres, Lydia Plana i Mercè Cardona i Lis Sanahuja i Sandra Saperas. Les Veteranes van finalitzar la lliga amb aquest darrer enfrontament.

El Femení A va visitar el primer classificat de la 2a Categoria grup B, el Global Pàdel A, on no va poder sumar cap punt. Per la Plana van jugar Ascen López i Lydia Plana, Lis Sanahuja i Núria Valldosera, i Isa Martínez i Maria Gandia. En la darrera jornada, el 7 de novembre, les noies de la Plana rebran un rival directe en la classificació, el TPI B a les 12 del migdia.

El Femení C, de la 4a Categoria Grup B, va rebre la visita del Piv B on tampoc va poder sumar cap punt. Per la Plana van jugar Rosa Montserrat i Yolanda Claros, Tona Voltas i Laia Gavaldà, i Carme Calaf i Ion Salat. Les noies de l’Equip C finalitzaran la lliga a casa del Padel Maspassamaner A dissabte 6 de novembre a dos quarts d’una del migdia.

Pel que fa els equips masculins, el Masculí A va sumar 3 punts davant el darrer classificat de la 2a Categoria B, el Club Gimnàstic de Tarragona. En la darrera jornada de lliga visitaran el Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei B diumenge 7 de novembre a dos quarts de set de la tarda.

Finalment, el Masculí B, de la 5a Categoria Grup C, va rebre la visita del CT Barà D on tampoc va poder sumar. Per la Plana van jugar Javi Pérez i Marc Veciana, Manolo Chouza i Cristian Muñoz, i Joel Sanromà i Guillem Lagarda. La darrera jornada de la Lliga Catalana de Pàdel, la disputaran a Torredembarra dissabte 6 de novembre on jugaran amb l’Apolo Club Esportiu C a dos quarts de cinc de la tarda.

Els Veterans de la Plana d’en Berga finalitzaran la lliga el proper divendres 29 d’octubre a dos quarts de nou del vespre, quan rebran la visita del CT Barà.