El passat cap de setmana es va donar el tret de sortida a una nova edició de les Series Nacionales de Pádel (SNP). Els dos equips del Club Tennis Plana d’en Berga van iniciar la competició el dissabte 23 d’octubre a casa.

A quarts de deu del matí, les noies de l’Equip Femení de les SNP de la Plana van iniciar la competició contra el TPI D. Les noies, que militen en la 1a Divisió 500, van poder sumar 3 punts en aquest enfrontament. Per la Plana van jugar de parella 1 Xon Bautista i Sandra Saperas, de 2 Maria Gallart i Montse Olivé, de parella 3 Carla Pizarro i Núria Valldosera, de 4 Ion Salat i Raquel Coronado, i de parella 5 Ingrid Ruiz i Rosa Maria Trenchs. La propera jornada de les Series serà el proper dia 6 de novembre a les cinc de la tarda quan rebran el Mesk Padel Femení B.

El Masculí SNP de la Plana, de la 1a Divisió Future, va rebre la visita del Club Pàdel Spartan Calafell on van imposar-se per 7 a 5. Per la Plana van jugar de parella 1 Carles Gallart i Gerard Roca, de 2 Jordi Roca i Raul Gómez, de 3 Arnau Gavaldà i Joel Rodríguez, de 4 Sergi Toldrà i Alfonso Martínez, i de parella 5 Roland Antony i Marc Traguany. En la segona jornada de les SNP, els nois de la Plana jugaran contra l’Extremeño Padel Reus B, diumenge 7 de novembre a les cinc de la tarda.