El passat cap de setmana, coincidint amb la festa de la Castanyada, van disputar el darrer partit de Lliga de Catalana de Pàdel els Veterans del CT Plana d’en Berga.

En el seu enfrontament, els homes de la Plana, van rebre el Club Tennis Barà, amb qui es van imposar per 2 a 1. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella +50 Ivan Rodon i Albert Mestres, de parells +45 Manolo Chouza i Francesc Vidal, i de parella +40 Aleix Roig i Gerard Peris.

Quatre equips del club vallenc finalitzaran la competició el proper cap de setmana. L’Equip Masculí A (2a Categoria Grup B) visitarà el Padel Indoor Baix Penedès Bellvei B diumenge 7 de novembre a dos quarts de set de la tarda.

El Masculí B, de la 5a Categoria Grup C, visitarà Torredembarra per jugar amb l’Apolo Club Esportiu C, dissabte 6 de novembre a dos quarts de cinc de la tarda.

El Femení A, de la 2a Categoria Grup B, rebrà la visita del TPI B, un rival directe en la classificació, diumenge 7 a les dotze del migdia. Les noies de la Plana necessiten sumar un punt per mantenir la categoria una temporada més.

Finalment,el Femení C, de la 4a Categoria Grup B, visitarà les instal·lacions del Pàdel Maspassamaner A dissabte 6 a dos quarts d’una del migdia.

Molts ànims a tots els equips de la Plana en la darrera jornada de la lliga!!! Soom-hi Plana!!!!