En la darrera jornada de la Lliga Catalana de Pàdel 2021, les noies de l’Equip Femení A del CT Plana d’en Berga, van treure totes les seves armes i van imposar-se per 3 a 0 al TPI B, un rival directe en la classificació de la 2a Categoria Grup B.

Les noies de la Plana van finalitzar la Lliga 2021 amb una victòria que assegura la seva continuïtat en la 2a Categoria. A l’enfrontament, que va tenir lloc diumenge al migdia al club vallenc davant el TPI B, hi van jugar de parella 1 Xon Bautista i Sandra Saperas, de parella 2 Maria Gancia i Isa Martínez, i de parella 3 Pili Hernández i Sílvia Oller. En un any marcat pels canvis i la regeneració de l’equip, el Femení A finalitza la lliga en una bona 6a posició de la 2a Categoria Grup B.

El Femení B, que va posar punt i final a la lliga el passat 16 d’octubre, militarà la pròxima temporada en la 4a Categoria, després d’una temporada plena de reajustaments i noves incorporacions en l’equip.

El Femení C va tancar la Lliga 2021 amb una derrota a casa del Mas Passamaner A. Per la Plana van jugar de parella 1 Rosa Montserrat i Conxita Martínez i de parella 2 Tona Voltas i Núria Lluís. Les noies de la Plana no van poder sumar en la darrera jornada i finalitzen la lliga en la 8a posició de la 4a Categoria Grup B.

Pel que fa els equips masculins, l’Equip A, de la 2a Categoria Grup B, va caure per 3 a 0 amb el Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei B. De parella 1 van jugar Quico Vidal i Albert Montes i de parella 2 Ian Ribas i Adrià Bové. Amb aquesta derrota, els nois de l’Equip A finalitzen la lliga en la penúltima posició i confirmen el descens de categoria.

El Masculí B, de la 5a Categoria Grup C, va jugar el darrer partit de la Lliga Catalana de Pàdel 2021 a les instal·lacions de l’Apolo Club Esportiu C de Torredembarra on van caure per 2 a 1. De parella 1 van jugar Marc Veciana i Jose González, de parella 2 Marc Traguany i Jordi Roca, i de parella 3 Cristian Muñoz i Gerard Roca. Els nois de l’Equip B finalitzen la lliga tancant la classificació del seu grup.