El passat cap de setmana van disputar-se els dos partits de les Series Nacionales de Padel pels equips del Club Tennis Plana d’en Berga.

L’equip masculí, de la 1a Divisió Future, va desplaçar-se dissabte al migdia a Sant Carles de la Ràpita per jugar amb el C.E. Jonhy Montanyés B. Els nois de la Plana van poder sumar 3 punts en aquest enfrontament. De parella 1 van jugar Joan Jara i Marc Veciana, de parella 2 Cristian Muñoz i Ian Ribas, de parella 3 Raúl Gómez i Joel Rodríguez, de parella 4 Albert Vilarrubí i Guillem Voltas, i de parella 5 Manel González i Sergi Toldrà. El proper enfrontament el tindran dissabte 20 de novembre a dos quarts de cinc de la tarda quan rebran la visita del Mesk Padel Masculí C.

L’equip femení, de la 1a Divisió 500, va rebre la visita del Pàdel Puigpelat F on també van sumar 3 punts. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1 Xon Baustita i Sandra Saperas, de parella 2 Montse Olivé i Núria Valldosera, de parella 3 Carme Escoda i Ascen López, de parella 4 Carla Pizarro i Maria Gallart, i de parella 5 Sònia Valldosera i Susanna Vilalta. En la quarta jornada de competició, les noies de la Plana visitaran el Global Pàdel Femení dissabte 20 de novembre a dos quarts de cinc de la tarda.