En una nova jornada de les Series Nacionales de Padel, els equips de la Plana van tenir sort desigual en els seus enfrontaments.

El Masculí es va imposar per 8 a 4 al Mesk Padel Masculí C, de la 1a Divisió Future. Els homes de la Plana van saber jugar les seves cartes i van guanyar tres dels cinc partits que estaven en joc. De parella 1 van jugar Gerard Roca i Albert Montes, de parella 2 Emili Manresa i Quico Vidal, de parella 3 Raúl Gómez i Jordi Roca, de parella 4 Arnau Gavaldà i Marc Veciana, i de parella 5 Albert Vilarrubí i Sergi Toldrà. La propera jornada de les SNP serà el proper dissabte 11 de desembre quan l’equip Masculí es desplaçarà a Reus per jugar amb el Px4 SNP Chicos Future B a les vuit del vespre.

L’equip Femení SNP de la Plana, de la 1a Divisió 500, va jugar a casa del Global Padel Femení on va poder sumar 3 punts en el seu enfrontament. Per la Plana van jugar de parella 1 Carme Escoda i Montse Olivé, de parella 2 Sandra Saperas i Ascen López, de 3 Yolanda Tomàs i Rosa Montserrat, 4 Anna Fernández I Rosa Ma Trenchs i de parella 5 Clara Barberà i Maria Gallart. En la 5a jornada de les SNP, les noies de la Plana rebran al Pàdel Riba-roja d’Ebre Femení, diumenge 12 de desembre a dos quarts d’onze del matí.