Després d’una llarga aturada a causa del confinament i les restriccions sanitàries derivades de la Covdi-19, el passat dissabte 20 de novembre es va poder gaudir d’una jornada del Campionat de Botifarra que organitza en Guillem Voltas, del Club Tennis Plana d’en Berga.

En aquesta primera jornada 2021/22, com en edicions anteriors, es va donar cita a les persones participants a les 9 del matí per formalitzar les inscripcions i disputar les primeres partides. Durant el matí es va gaudir del tradicional esmorzar de forquilla, aquest cop preparat pel nou restaurador del club, Rodrigo Bustos.
Un cop finalitzada aquesta jornada, encapçalen la classificació provisional Francina Cortés i Ramon Briansó, seguits de Víctor Garcia i Dario Blanco i Miquel Català i Andreu Ruiz.

La propera jornada del campionat de botifarra està previst que es celebri durant la segona quinzena del mes de febrer, amb la data encara a confirmar per part de l’organització.