El passat cap de setmana, els dos equips SNP (masculí i femení) van imposar-se amb solvència en els seus enfrontaments.

L’equip Masculí, de la 2a divisió future, va rebre la visita del Club Spartans Padel Calafell, amb els que es van imposar per 8 a 4. Per l’equip de la Plana van jugar Alfonso Martínez, Jose González, Jordi Roca, Emili Manresa, Gerard Roca, Cristian Muñoz, Francesc Gallart, Quico Vidal, Pol Gormaz i Joel Rodríguez. La propera jornada que s’havia de disputar aquest dissabte s’ha aplaçat i es jugarà el proper 12 de febrer a dos quarts de sis de la tarda on rebran la visita del PadelColors Future.

L’equip Femení SNP, de la 2a Divisió 500, també es va imposar 8 a 4 amb el Pàdel Club Tortosa Girls. Per la Plana van jugar Xon Bautista, Pili Hernández, Ascen López, Sandra Saperas, Núria Valldosera, Sònia Valldosera, Susanna Vilalta, Merce Cardona, Núria Veciana i Judith Loren. Aquest diumenge 16 de gener, les noies de la Plana disputaran un derbi local rebent les Polvorillas del Pàdel Indoor Valls a dos quarts d’onze del matí.