Avui a les 10 del matí s’ha donat el tret de sortida al Campionat de Pàdel de les Decennals 2021+1 que organitzem conjuntament els tres clubs de pàdel de la ciutat de Valls (Club Tennis Valls, Pàdel Indoor Valls i Club Tennis Plana d’en Berga).

Després del sorteig que es va fer entre setmana, el nostre club acull el campionat de la 2a i 3a Categoria Femenina. Us deixem els quadres provisionals (pot haver-hi alguna modificació si alguna parella ha demanat algun canvi horari). Per veure el quadre en format pdf podeu clicar aquí.

Per veure els quadres actualitzats amb els resultats dels partits, podeu clicar aquí i visitar la web del Patronat Municipal d’Esports de Valls.

També us deixem un petit recull de les fotografies del primer matí de competició. Recordeu seguir en tot moment la normativa establerta per les autoritats sanitàries per la contenció de la pandèmia de la Covid-19. Dueu la mascareta posada en tot moment, mantingueu la distància de seguretat i renteu-vos les mans sovint (al club trobareu dispensadors de gel hidroalcohòlic).

Gaudiu d’aquest campionat vallenc 100% i de les festes Decennals 2021+1!!!