Els equips masculí i femení del Club Tennis Plana d’en Berga estant tenint unes molt bones sensacions durant aquest 2022 i mantenen la ratxa de victòries.

L’equip masculí es va enfrontar amb el Club Pàdel Maspassamaner Masculí C on es va imposar per 0 a 12. Per la Plana Van jugar Joan Claramunt, Quico Vidal, Arnau Gavaldà, Joel Sanromà, Francesc Gallart, Pol Gormaz, Cristian Muñoz, Raul Gómez, Gerard Roca i Manel González. Els nois de la Plana viuran un derbi local davant el PIV Polvorillos, el dissabte 5 de febrer a les sis de la tarda.

L’equip femení es va desplaçar a Reus per jugar davant el Px4 500 Chicas. Les noies de la Plana es van imposar per 2 a 10 en el seu enfrontament. Per la Plana van jugar Carla Pizarro, Carme Escoda, Maria Gallart, Núria Veciana, Mercè Cardona, Laia Català, Raquel Coronado, Judith Loren, Rosa Ma. Trenchs i Anna Fernández. Les noies de la Plana tenen uns dies de descans a les SNP i tornaran a la competició el proper dia 12 de febrer quan es desplaçaran a Cala Romana per jugar amb el CT Tarragona a les cinc de la tarda.