El passat dissabte 29 de gener es va donar el tret de sortida de la Lliga Catalana de Pàdel 2022. El Club Tennis Plana d’en Berga hi participarà, un any més, amb set equips: dos masculins, tres femenins, un de veterans i un de veteranes. 

En la primera jornada de lliga, quatre equips, el Femení B, Femení C, Masculí A i Masculí B, van imposar-se en els seus enfrontaments, mentre que el Femení A va poder sumar un punt en el seu. Els equips de veterans i veteranes començaran la lliga més endavant.

En la 2a Categoria Masculina Grup C, el Masculí A va jugar davant el Puigpelat B on es va imposar per 1 a 2. Per la Plana van jugar Aleix Roig, Cristian Muñoz, Tente Casado, Carles Torreblanca, Aian Ribas i Albert Montes. La propera setmana els nois de la Plana descansen i no tornen a la Lliga fins el dia 26 on visitaran les instal·lacions del CT Barà B a les 12 del migdia.

En la 4a Categoria Masculina Grup F, el Masculí B va jugar el derbi local davant el CT Valls B on es va imposar per 0 a 3. Per la Plana van jugar Manolo Chouza, Marc Traguany, Manel González, Guillem Voltas, Arnau Gavaldà i José González. En la segona jornada de lliga els nois del B jugaran a casa on rebran el Montblanc B dissabte 5 de febrer a dos quarts d’onze del matí.

Pel que fa les equips femenins, el Femení A, de la 1a Categoria Grup C, va rebre la visita del Puigpelat A on va poder sumar un punt. Per la Plana van jugar Lis Sanahuja, Isa Martínez, Núria Valldosera, Lydia Plana, Carla Pizarro i Sílvia Oller. El proper cap de setmana jugaran dissabte 5 de febrer a dos quarts d’onze del matí al Golf Costa Daurada.

El Femení B, de la 3a Categoria Grup D, va imposar-se per 0 a 3 al Conca Pàdel Indoor A. Per la Plana van jugar Núria Veciana, Clara Barberà, Rosa Ma. Trenchs, Judit Mestres, Claudia Òdena i Carme Escoda. En la 2a jornada de lliga rebran la visita del CT Valls B, diumenge 6 de febrer a dos quarts d’onze del matí.

Finalment, el Femení C, de la 3a Categoria Grup C, va jugar davant el CPT Riudoms C amb qui es van imposar per 2 a 1. Van jugar per la Plana Conxita Martínez, Mercè Cardona, Tona Voltas, Maria Llagostera, Susanna Vilalta i Ion Salat. La propera setmana visitaran el PIV on jugaran amb el seu equip D, dissabte 5 de febrer a les tres de la tarda.