L’Equip Femení B del CT Plana d’en Berga va finalitzar el passat diumenge la seva participació en la Copa Catalunya de Pàdel d’aquesta temporada. Les noies de la Plana van arribar a quarts de final de la competició on van caure davant el Select Pàdel B Estil Dental de Mollerussa.

El passat cap de setmana es va disputar la fase Prèvia de la Copa Catalunya al club Padel Nou de l’Hospitalet de l’Infant. Es van donar cita els clubs de les províncies de Tarraogna i Lleida que havien passar la fase pre-prèvia de la competició.

Les primeres rivals de les noies de l’Equip B de la Plana d’en Berga van ser el Pàdel Riba-roja d’Ebre a qui van guanyar per 2 a 1. Per la Plana van jugar de parella 1 Carme Escoda i Núria Veciana, de parella 2 Rosa Maria Trenchs i Raquel Arias i de parella 3 Clàudia Òdena i Judith Loren.

El diumenge es van disputar els quarts de final amb el Select Pàdel B Estil Dental. En aquesta ocasió, les noies de la Plana van caure per 1 a 2 arribant al tercer set en dos enfrontaments. De parella 1 van jugar Carme Escoda i Raquel Arias, de parella 2 Judit Mestres i Claudia Òdena, i de parella 3 Clara Barberà i Yolanda Claros.

Les noies de la Plana no tornaran a la competició fins el proper mes de setembre quan el dia 18 visitaran el Club de Tennis Montblanc.