En un any amb rècord de participants, el 10è Torneig de Pàdel Ciutat de Valls – Amercook està sent un dels més concorreguts dels darrers anys al Club de Tennis Plana d’en Berga, tant per nombre de jugadors i jugadores com de públic assistent als partits. El Torneig, un any més, ha quedat emmarcat dins dels actes del programa de la Festa Major de Sant Joan de Valls.

 

En l’any del desè aniversari del Torneig de Pàdel Ciutat de Valls, la junta del CT Plan d’en Berga, ha treballat de valent per poder organitzar aquest esdeveniment. Per la celebració ha comptat amb el patrocini de l’empresa Amercook, de parament per la cuina. L’empresa patrocinadora, durant tota la durada de la competició i fins el 15 de juliol, tindrà a la disposició de tots els clients que realitzin compres en línia des de la seva pàgina web (www.amercook.es) un 15% de descompte introduint el codi PADEL15.

 

Torneig amb rècord d’inscripcions

Degut a la gran quantitat d’inscripcions que va tenir el Torneig (més de dues-centes) es van haver d’avançar quatre dies els partits de les diferents lliguetes de cada categoria, començant el torneig el dijous 9 de juny. El divendres 17 de juny es disputaran els quarts de final amb els creuaments dels diferents grups. Dissabte 18 al matí es començaran a jugar les semifinals i a la tarda del mateix dia, es jugaran les finals del Torneig.

 

Els caps de sèrie masculins del 10è Torneig de Pàdel Ciutat de Valls – Amercook, són Fernando Troyano i Xavier Saperas, seguits de Martí Díaz i Ivan Valeriano. En la categoria femenina, les caps de sèrie són Xènia Vallvey i Mim Cerdà, seguides de Gemma Queralt i Montse Fernández, sots campiones en l’edició de l’any passat.

 

El dia de les finals, un cop realitzada l’entrega de premis, es realitzarà el sorteig de material que nombroses empreses i col·laboradors del club han aportat per aquest esdeveniment. També es realitzarà un sorteig el dia de la final de la categoria mixta, que es disputarà el cap de setmana de l’1 al 3 de juliol.

 

Per la Categoria Mixta, s’han ampliat inscripcions en les dues categories arribant al màxim de 24 parelles en cadascuna. Hi ha temps de formalitzar la inscripció a través de l’App ReservaPlay o clicant a “Veure Campionats” de CT Plana d’en Berga – Reserva pista de padel | Reservaplay fins el 27 de juny a les 23:00h.

 

Trobareu més fotografies del dia a dia del torneig a la nostra pàgina del Facebook @planadenberga.