Amb la commemoració del 10è aniversari del Torneig de Pàdel Ciutat de Valls Amercook que organitza el CT Plana d’en Berga, la Junta del club vallenc va posar en marxa per aquesta edició el 1r Torneig de Pàdel de Menors Ciutat de Valls Amercook.

Totes les persones inscrites al torneig, d’entre 9 a 16 anys, van dividir-se en dues categories Sub16 i Sub 11. La competició assegurava tres partits a totes les parelles, que es jugaven entre divendres tarda i dissabte. Diumenge al matí es van fer els creuaments i final Sub 16, i a la tarda les semifinals i final de la categoria Sub11.

La final de la categoria Sub16 va enfrontar Marc Cadena i Eduardo Pujol amb Axel Farré i Roger Domingo. El partit, de seguida es va decantar cap a Cadena i Pujol, que es van endur el campionat. Cadena i Pujol van eliminar en les semis a Marc Gassó i Èric Martínez mentre que Farré i Domingo van imposar-se en la semifinal a Júlia Mateu i Oriol Redó.

En la categoria Sub11, la final la van disputar Pau Mercadé i Oriol Bordas amb Ignasi Domingo i Arnau Àlvarez. Els campionat, se’l van endur els primers, que venien de jugar la semifinal amb els germans Oriol i Biel Gutiérrez, mentre que Domingo i Álvarez havien eliminat a les semis a Lluc Guillen i Daniel Casamitjana.

Els campions de les dues categories es van endur una motxilla de pàdel i els finalistes un porta sabates esportiu. Un cop realitzada l’entrega de premis es va fer el tradicional sorteig que acompanya el Torneig de Pàdel Ciutat de Valls amb objectes de diferents entitats i empreses que van aportar material per sortejar.

Amb aquest torneig de menors finalitza la celebració del 10è aniversari del Torneig de Pàdel Ciutat de Valls, enguany patrocinat per l’empresa de parament per la cuina Amercook, que ha ajudat al club vallenc a tancar aquests tornejos amb un gran èxit de participació.

📸 Per veure totes les fotografies del torneig, podeu clicar aquí.