Els Jocs Olímpics de la Plana d’en Berga i la Festa Major, van començar a posar el punt i final a les activitats estiuenques organitzades pel Club Tennis Plana d’en Berga.

Durant la tarda de divendres 2 de setembre i el matí de dissabte 3, es va disputar una nova edició dels Jocs Olímpic de la Plana d’en Berga. Aquesta activitat amb la que s’acomiada l’estiu al club vallenc va fer-se després de dues edicions de parada obligatòria a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Una seixantena de participants de totes les edats per fer equip i jugar en les diferents modalitats que es van habilitar per l’ocasió: pàdel, petanca, domino, tennis taula, bàdminton, jocs d’equip, natació, etc. Els equips s’anaven enfrontant entre ells i sumant punts per quedar campions.

Pel vespre de dissabte estava previst celebrar el sopar de Festa Major, que va aplaçar-se per l’endemà diumenge al migdia a causa de la pluja.

Per veure totes les fotografies dels Jocs Olímpics 2022, cliqueu aquí.

Un centenar de persones participen en la Festa Major del CT Plana d’en Berga

El diumenge al migdia es va realitzar el dinar de Festa Major amb ball al club vallenc. Com ja s’havia fet en anteriors edicions, la festa major posa el punt i final a les activitats d’estiu al CT Plana d’en Berga.

El restaurador del club, Rodrigo Bustos, va preparar un bon dinar per a que tots els comensals, grans i petits gaudissin de la festa. A partir de les quatre de la tarda, aproximadament, el DJ Uri va amenitzar el ball que va finalitzar a quarts de nou del vespre.

Sense cap mena de dubte, la Festa Major del CT Plana d’en Berga, va ser el colofó final d’un gran estiu ple d’activitats al club vallenc.

Si voleu veure totes les fotografies, podeu clicar aquí.