El passat dissabte, els nens i nenes de l‘Escola de Pàdel del Club Tennis Plana d’en Berga, van disputar el primer partit de la Lliga d’Escoles de Menors que organitza la Federació Catalana de Pàdel.

L’equip de la Plana, format per disset nens i nenes, va participar en la primera jornada de la lliga a casa del Pàdel Viding Club de Tarragona amb tres parelles formades per Janna Fernández i Arlet Rodríguez; Pep Scheroff i Fran Muriana; i Edgar Muriana i Víctor Cano.

A la província de Tarragona hi ha una categoria única de competició en aquesta lliga amb set equips: el Club Pàdel Cambrils Gomotor, el Club Pàdel Maspassamaner de la Selva del Camp, el Club Sports Padel Cunit, el CT Reus Monterols, el Golf Costa Daurada del Catllar, el Pàdel Viding Club i el CT Plana d’en Berga de Valls.

La propera jornada de lliga es disputarà a la Plana quan rebran la visita del Club Padel Cambrils Gomotor, diumenge 13 de novembre a dos quarts de cinc de la tarda.