El passat cap de setmana dos equips del Club Tennis Plana d’en Berga van tenir enfrontaments en diferents competicions.

L’equip masculí de les Series Nacionales de Padel van rebre la visita del TPI Future de Tarragona. Els nois de la Plana van poder sumar quatre punts en aquest enfrontament. Per la Plana d’en Berba van jugar de parella 1 Emili Manresa i Manuel Chouza; de parella 2 Quico Vidal i Joan Benaiges; de parella 3, Albert Montes i Robert Agudo; de parella 4 Carles Gallart Olivé i Marc Veciana; i de parella 5 Ivan Rodon i Tente Casado.

El proper cap de setmana, els nois de les SNP jugaran al Pàdel Indoor Valls contra els Polvorillos, dissabte 12 a les set de la tarda.

L’equip femení de les SNP també tindran competició la setmana que ve, elles jugaran a casa davant el Golf Costa Daurada Femení dissabte 12 a dos quarts de cinc de la tarda.

Finalitza la Lliga Catalana de Pàdel de Veteranes

L’equip de Veteranes del CT Plana d’en Berga va finalitzar la competició el passat dissabte visitant les instal·lacions del CT Barà. Les noies de la Plana van poder sumar un punt en aquest enfrontament.

Les parelles de la competició estaven formades per Montse Olivé i Rosa Ma Trenchs, Anna Fernández i Ascen López, i Judit Mestres i Lydia Plana.

Un cop acabada la darrera jornada de la lliga, les veteranes de la Plana finalitzen la competición en la 7a classificació.