La darrera jornada de la fase zonal de les Series Nacionales de Pádel va ser negra pels equips del Club Tennis Plana d’en Berga.

L’equip Plana d’en Berga Masculí, de la 2a Divisió Future, va caure per 10 a 2 davant el Piv Polvorillos. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1 Quico Vidal i Joan Claramunt, de parella 2 Joel Rodríguez i Jose González, de parella 3 Tente Casado i Marc Traguany, de parella 4 Ander Sagasti i Alfonso Martínez, i de parella 5 Robert Agudo i Joan Benaiges.

L’equip Plana d’en Berga Femení, de la 1a Divisió 500, van caure pel mateix resultat que els nois, 2 a 10, amb el Golf Costa Daurada. De parella 1 van jugar Núria Valldosera i Montse Olivé, de parella 2 Xon Bautista i Lis Sanahuja, de parella 3 Yolanda Claros i Sandra Saperas, de parella 4 Carla Pizarro i Maria Garcia, i de parella 5 Elena Garcia i Ascen López.

A finals de novembre s’inicia la fase de reptes de les SNP i la lliga zonal torna a reprendre el dissabte 10 de desembre.