Coincidint amb la celebració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el Club Tennis Plana d’en Berga de Valls s’ha adherit al manifest del món de l’esport català d’aquest 25 de novembre promogut per Esporcat (Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física).

Amb aquest manifest es fa una crida a professionals i entitats esportives per sumar-se al compromís en que es reivindica i manifesta fermament el rebuig absolut a qualsevol tipus de violència i, especialment, a aquelles que afecten les dones i els seus fills i filles. Des de l’esport s’exigeix tolerància zero davant els agressors i les violències masclistes.

El club vallenc ha programat un seguit d’activitats esportives aquest diumenge 27 de novembre pel matí, moment en que es llegirà el manifest.

La Plana s’afegeix així a d’altres entitats esportives vallenques com el CB Valls, el FC Atlètic Valls i un gran nombre d’entitats d’arreu del país.