Una americana pares i fills posa punt final a les activitats de Nadal al CT Plana d’en Berga

El diumenge 8 de gener es va realitzar la darrera activitat programada per les festes de Nadal al Club de Tennis Plana d’en Berga de Valls.

Vuit parelles formades per un adult i un/a menor, van enfrontar-se en tres partits de lligueta i després es van fer creuaments per definir les parelles campiones. Tots els nens i nenes assistents van endur-se un obsequi i els campions un pot de pilotes de pàdel i una ampolla de vi Cap de Ruc.

Aquesta activitat posa punt i final a les activitats de Nadal que s’han fet al club vallenc juntament amb la festa de l’Escola de Pàdel i l’Americana del dia dels Innocents.

 

El CT Plana d’en Berga organitza reunions per participar en la Lliga Catalana de Pàdel

A poques setmanes de l’inici d’una nova temporada de la Lliga Catalana de Pàdel que organitza la Federació Catalana de Pàdel, el CT Plana d’en Berga va organitzar un parell de reunions informatives del funcionament de la Lliga 2023. A les reunions hi van assistir una trentena de jugadors i jugadores interessades. Els tècnics del club ja estan organitzant els diferents equips que competiran enguany en la Lliga Catalana.

 

El CT Plana d’en Berga participa en el Pedaleja per la Marató del CB Valls

Un any més, associats del Club Tennis Plana d’en Berga, van participar en l’activitat ‘Pedaleja x la Marató de TV3’ que organitza el Club Bàsquet Valls. Els assistents van gaudir de la ruta que la Secció Ciclista del CB Valls va proposar fins a Vallmoll.

 

Americana per celebrar el dia dels Innocents a la Plana d’en Berga

Setze parelles mixtes van participar en l’americana dels Innocents que, un any més, ha organitzat el Club Tennis Plana d’en Berga.

El dimecres 28 de desembre, coincidint amb el dia dels Sants Innocents, el club de tennis i pàdel vallenc, va organitzar una americana mixta durant la tarda. Les 16 parelles participants van ser dividides en 4 grups. Cada parella va jugar tres partits de lligueta de 25 minuts de durada i després un partit final amb una parella d’un altre grup.

Un cop finalitzada l’americana es va celebrar un sopar amb tots els participants al restaurant del club.

 

Festa de Nadal de l’Escola de Pàdel del CT Plana d’en Berga

El passat dissabte, 24 de desembre, una trentena de nens i nenes de l’Escola de pàdel del Club Tennis Plana d’en Berga es van donar cita a les instal·lacions del club vallenc per celebrar la festa de final de trimestre.

De les deu del matí fins passades les dotze del migdia, es van fer activitats amb grups diferenciats per edats on els monitors i monitores van organitzar jocs i partits per gaudir del matí.

A quarts d’una, tots els nens i nenes que van participar en les activitats matinals, van poder fer cagar el tió de la Plana al local social del club. Tot seguit, uns quants valents van continuar amb més partidets de pàdel mentre els grans es desitjaven bones festes fent un vermut a la terrassa del bar.

Està previst que quan finalitzi cada trimestre de l’escola de pàdel es faci una activitat extra amb els nens i nenes que hi participen.