Una setmana abans de la Gran Festa de la Calçotada de Valls, el Club Tennis Plana d’en Berga va organitzar una diada de la calçotada com ja s’havia fet en anys anteriors.

La jornada va començar a les deu del matí de diumenge 22 de gener amb la realització d’un torneig de pàdel femení i masculí que va durar fins quarts de dues del migdia. En el torneig, van quedar guanyadors en la categoria masculina Roger Bordas i Cristian Muñoz, els segons van ser Carles Gallart i Quico Vidal. En la categoria femenina, es van endur el torneig Ana Fuiorea i Lydia Plana, mentre que van quedar en segona posició Maria Gallart i Núria Veciana. Els campions van endur-se dues ampolles de vi Cap de Ruc i els sots-campions dos pot de pilotes. El torneig va comptar amb la col·laboració de Visita Valls i la Cambra de Comerç de Valls.

Durant el migdia també es va organitzar un campionat de petanca que va comptar amb una quinzena de participants. El campionat se’l van endur Mercè Vila i Juan Carlos López. En segona posició van quedar Emili Claros i Vicenç Garcia. Els campions van guanyar dues ampolles de cava i els finalistes dues de vi.

A quarts de tres del migdia va celebrar-se la tradicional Calçotada al restaurant del Club que va aplegar una cinquantena de persones. Els comensals van poder degustar la tradicional calçotada, primer menjant els calçots a la terrassa i seguidament la carn i acompanyament al menjador interior del local social.

A les cinc de la tarda va iniciar-se la darrera activitat del dia: un Bingo per a totes les edats. Prop de quaranta persones van gaudir de l’espectacle de l’speaker i del bon ambient al local social de l’entitat vallenca.