Cinc dels set equips que disputen la Lliga Catalana que organitza la Federació Catalana de Pàdel van estrenar-se en l’edició 2023.

Diumenge, cinc de febrer, va ser el dia d’inici de la competició de la Lliga Catalana de Pàdel pels equips del Club Tennis Plana d’en Berga de Valls. Malgrat els resultats irregulars de la primera jornada, el club enceta una nova edició de la Lliga 2023 plena d’il·lusió i amb ganes de competir.

Van donar el tret de sortida a la competició les noies de l’Equip Femení C (3a Categoria Grup E) que van rebre la visita del Club Tennis Montblanc B. L’enfrontament va ser d’allò més disputat, arribant al tercer set en els tres partits, que malauradament, van caure del costat de les de la Conca. Per la Plana, van jugar de parella 1 Tona Voltas i Ion Salat, de parella 2 Montse Olivé i Carme Fernández, i de parella 3 Núria Lluís i Raquel Coronado. La propera jornada la disputaran el dissabte 11 de febrer a les set de la tarda a les instal·lacions de l’Eixample Pàdel Club de Roda de Barà.

L’equip Femení B, recent ascendit a la 2a Categoria Grup C, va rebre la visita de l’Apolo Club Esportiu B. En l’enfrontament, les noies de la Plana van poder sumar un punt. Les parelles vallenques estaven formades per Rosa Maria Trenchs i Carme Escoda, Pili Hernández i Judit Mestres, i Maria Gallart i Laura Pasqual. El proper diumenge 12 de febrer, l’equip B es desplaçarà a Roda de Barà per jugar amb el CT Barà C, a dos quarts d’una del migdia.

L’equip Femení A, que estarà un any més a la 1a Categoria Grup B, va encetar la lliga 2023 visitant les instal·lacions del Club Pàdel Cambrils Gomotor, on van jugar contra el seu equip C. Les noies de la Plana, no van poder sumar cap punt, tot i que els partits van ser disputats i amb opcions clares per les vallenques. Per la Plana van jugar de parella 1 Lis Sanahuja i Ana Fuiorea, de parella 2 Raquel Arias i Sandra Saperas, i de parella 3 Núria Veciana i Ascen López. En la segona jornada de lliga, les noies de la Plana rebran el Pàdel Puigpelat A, diumenge 12 a les onze del matí.

 

Pel que fa els equips masculins, el Masculí A, de la 2a Categoria Grup D, va desplaçar-se a Cunit per jugar amb el Club Sports Tenis & Padel Cunit B on va poder sumar un punt. Per la Plana van jugar Francesc Gallart i Albert Montes, Adrià Bové i Gerard Roca, i Albert Mestres i Arnau Gavaldà. La propera setmana, els nois de l’equip A rebran la visita del Club Padel Indoor Baix Penedès Bellvei D. L’enfrontament serà diumenge 12 de febrer a un quart d’una del migdia.

Per últim, l’equip Masculí B, de la 4a Categoria Grup E, va rebre la visita de l’Apolo Club Esportiu E. Els de la Plana tot i tenir opcions de victòria, van caure per 1 a 2. Les parelles vallenques estaven formades per Roland Antony i Roger Bordas, Eduard Casany i Ander Sagasti, i Emili Manresa i Jordi Ferré. La segona jornada de lliga portarà als nois de la Plana a l’Arboç on es veuran les cares amb el NSA Camp Joliu A, dissabte 11 de febrer, a les dotze del migdia.

El divendres 10 de febrer s’iniciaran les competicions de Veterans de la Lliga Catalana de Pàdel. Les Veteranes de la Plana rebran el Tennis Tarragona A a dos quarts de nou del vespre, mentre que els Veterans Masculí – CAESA, es desplaçaran a Cala Romana per jugar també amb el Tennis Tarragona A a dos quarts de vuit de la tarda.

Diumenge 11 de febrer a dos quarts de cinc de la tarda també hi haurà competició de la Lliga d’Escoles de Menors, on els nens i nenes de la Plana rebran la visita del Pàdel Viding Club de Tarragona.