En el cap de setmana de Carnaval, dos equips de la Plana van tenir competició de la Lliga Catalana de Pàdel.

L’Equip Femení C va sumar un punt en el derbi vallenc de la jornada davant el Club Tennis Valls B. De parella 1 van jugar Tona Voltas i Núria Lluís que no van tenir gaires opcions i van caure per un doble 2-6, la parella 2, amb Montse Olivé i el debut d’Eva Queralt, van mantenir un gran partit que va endur-se al tercer set amb un resultat final de 6-3, 3-6, 6-2, i la parella 3 amb Raquel Coronado i Ion Salat, van perdre per 0-6, 1-6. La propera setmana, les noies de la Plana, de la 3a Categoria Grup E, s’enfrontaran a casa del Conca Pàdel Indoor de Montblanc dissabte 25 de febrer a dos quarts d’una del migdia.

L’altre equip de la Plana que tenia enfrontament el passat cap de setmana va ser el Masculí B, de la 4a Categoria Grup E, que va rebre la visita del Conca Pàdel Indoor. Els nois de la Plana van tenir alguna opció però van caure per 0 a 3. Per la Plana van jugar de parella 1 Roger Bordas i Roland Antony que van mantenir el matx més ajustat i que van acabar cedint al tercer set, la parella 2 estava formada per Guillem Voltas i Eduard Casany, i la parella 3 per Ander Sagasti i Marc Conejos. En la propera jornada de lliga, els nois de la Plana s’enfrontaran al Pàdel Indoor Valls B dissabte 25 a les cinc de la tarda.