El matí de dissabte 18 de febrer el club vallenc es va omplir amb una cinquantena de persones que van participar en les activitats de Carnaval.

Les activitats esportives al Club de Tennis Plana d’en Berga van començar a les deu del matí amb una americana d’adults. Disfresses de tot tipus i la disbauxa van envair les pistes de pàdel i van fer sortir els somriures de tots els participants i públic assistent.

A les 12 va ser el moment dels més petits i petites, que també van gaudir del pàdel amb una americana. A la mateixa hora es va iniciar un campionat de petanca que va finalitzar a quarts de tres.

Un cop finalitzades les activitats esportives va ser el moment de gaudir d’un dinar de germanor al local social del club. Fins ben entrada la tarda, els comensals van poder gaudir del bon temps i el bon ambient que va acompanyar tot el dia.

Trobareu totes les fotografies a la nostra pàgina del Facebook. Per veure-les podeu clicar aquí.