Tots els equips femenins del Club Tennis Plana d’en Berga van puntuar en la tercera jornada de lliga.

El divendres al vespre les Veteranes del CT Plana d’en Berga van donar el tret de sortida a la jornada de lliga imposant-se per 2 a 1 a casa del Pàdel Vilarenc by Bursa de Calafell. Les parelles del club vallenc estaven formades per Carme Escoda i Montse Olivé, que van guanyar amb facilitat a les rivals, Lis Sanahuja i Judit Mestres, van saber remuntar el partit més disputat imposant-se al segon i tercer set amb molta claredat, i Maria Llagostera i Lydia Plana, no van tenir gaires opcions i van caure en el seu matx. Les Veteranes de la Plana tornen a la competició el proper divendres dia 10 de març rebent la visita del Club Pàdel Cambrils Gomotor B a dos quarts de deu del vespre.

El Femení A, de la 1a Categoria Grup B, també va guanyar per 2 a 1 en el seu enfrontament amb el Tennis TDB A. Per la Plana van jugar de parella 1 Raquel Arias i Sílvia Oller que van caure per 5/7, 0/6, de parella 2 Núria Veciana i Carla Pizarro que es van imposar per 6/3, 4/6, 7/5, i de parella 3 Isa Martínez i Júlia Vilà que van guanyar 6/3, 7/6. En la quarta jornada de lliga, les noies del femení A es desplaçaran a Cala Romana per jugar amb el Tennis Tarragona B dissabte 11 de març a les sis de la tarda.

Les noies del Femení B, que militen en la 2a Categoria Grup C, van ser molt superiors a les rivals i es van imposar per 0 a 3 al Punto Pàdel B de Santa Oliva. La parella 1 formada per Maria Llagostera i Laura Pasqual va guanyar per un doble 6/0, la parella 2 amb Clàudia Òdena i Clara Barberà va fer-ho per 4/6, 1/6, i la parella 3 amb Maria Gallart i Rosa Maria Trenchs va guanyar per un doble 1/6. Diumenge 12 de març rebran la visita del Club Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei B a les 11 del matí.

L’Equip Femení C va sumar un punt en el seu desplaçament a casa del Conca Pàdel Indoor de Montblanc. La parella 1 formada per Montse Olivé i Tona Voltas es va imposar amb solvència a les de la Conca i van guanyar per 1/6, 3/6, la parella 2 amb Ion Salat i Conxita Martínez van estar a punt d’endur-se el punt cap a l’Alt Camp, però van caure al tercer set amb un resultat de 6/2, 5/7, 6/3, i la parella 3 amb Carme Fernández i Núria Lluís no va tenir opcions i va caure per 6/0, 6/1. Les noies del C, de la 3a Categoria Grup E no descansen aquest cap de setmana i jugaran diumenge 5 de març a tres quarts de deu del matí amb el Padel Vilarenc by Bursa A.

 

Els equips masculins no van tenir la sort del seu costat i aquest cap de setmana només va poder sumar un punt el Masculí B.

El Masculí A va desplaçar-se al Vendrell per jugar amb el AG Padel Team A on va caure per 3 a 0. Per la Plana van jugar de parella 1 Cristian Muñoz i Albert Montes que van caure per 6/3, 6/1, la parella 2 amb Gerard Roca i Marc Gassó van perdre per 6/1, 6/4, i la parella 3 amb Francesc Gallart i Marc Veciana va fer-ho per 7/6, 6/2. L’equip A, de la 2a Categoria Grup D, disputarà un derbi comarcal la propera jornada, rebent el Pàdel Puigpelat B, diumenge 12 de març a un quart d’una del migdia.

En la 4a Categoria Grup E, el Masculí B de la Plana va poder sumar un punt davant el Pàdel Indoor Valls B. Per la Plana van jugar de parella 1 Jose González i Guillem Voltas que van caure per 6/2, 6/3, de parella 2, Ander Sagasti i Marc Conejos es van imposar amb claredat per 0/6, 1/6, i de parella 3 Toni Diaz i Juan Carlos López van perdre per 6/0, 6/1. Aquest diumenge 5 de març, els nois de la Plana jugaran a les 10 del matí a casa del Club Tennis i Pàdel El Catllar.

Per últim, els Veterans de la Plana van caure per 0 a 3 davant el Pàdel Reus. Els homes de la Plana, de la 1a Categoria de Veterans de Tarragona, van jugar amb Guillem Voltas i Roger Bordas, Ivan Rodon i Albert Mestres, i Quico Vidal i Emili Manresa. El divendres 10 de març disputaran la tercera jornada de la lliga de Veterans a Coma-ruga, jugant a dos quarts de vuit del vespre amb el Vendrell Pàdel Club.

 

L’Escola de Menors de la Plana es desplaça a Cambrils en la 9a jornada de lliga

Els vallencs van jugar davant el Club Pàdel Cambrils Gomotor diumenge al matí, amb qui van poder disputar diferents partits. Per la Plana d’en Berga van jugar Víctor Cano, Lluc Cabré, Pau Mercadé, Oriol Bordas, Adrià Darroman, Arlet Rodríguez, Fran Muriana i Edgar Muriana.

Aquest diumenge 5 de març, els nens i nenes de la Plana jugaran a casa a dos quarts de cinc de la tarda, quan rebran la visita del Golf Costa Daurada.