El passat cap de setmana només van jugar el Masculí B, Femení C i l’Escola de menors.

Els nois de l’Equip Masculí B, que milita en la 4a Categoria Grup E, va desplaçar-se al Catllar per jugar amb el Club Tennis i Pàdel El Catllar. Els nois de la Plana, tot i mantenir dos partits molt disputats, no van poder sumar cap punt. Els de la Plana van jugar amb Roger Bordas i Jose González de parella 1, que van caure per 6/3, 6/1; Eduard Casany i Javi Pérez van perdre per un ajustat 6/4, 7/5; i Albert Domènech i Sergi Toldrà van guanyar amb molta autoritat el primer set per 0/6, però van acabar perdent els dos següents per 6/1, 6/3. La propera setmana el Masculí B rebrà la visita del Tennis TDB C dissabte 11 de març a les 12 del migdia.

L’Equip Femení C, de la 3a Categoria Grup E, va disputar el seu enfrontament de la Lliga davant el Pàdel Vilarenc by Bursa A. La parella 1 estava formada per Tona Voltas i Conxita Martínez, que no van tenir opcions i van caure per 6/0, 6/1; la parella 2 amb Laia Gavaldà i Montse Olivé no van poder disputar el seu partit, i la parella 3 amb Núria Lluís i Eva Queralt, van caure per 6/0, 6/1. En la sisena jornada de lliga, les noies de l’Equip C visitaran el Vendrell per jugar amb el AG Padel Team B, diumenge 12 de març a les 11 del matí.

 

L’Equip de Lliga de Menors de la Plana rep el Golf Costa Daurada

El tercer equip que va tenir enfrontament van ser els nens i nenes de l’equip de la Lliga d’Escoles de Menors, que van rebre la visita del Golf Costa Daurada. Per la Plana van jugar Adrià Darroman, Pep Sheroff, Pau Mercadé, Arlet Rodríguez, Oriol Prieto, Judith Escarré i Xavi Pérez. Els nois i noies de la Plana fan un descans els propers caps de setmana i tornen a la competició el proper diumenge 26 de març a dos quarts de cinc de la tarda, quan rebran el Club Pàdel Maspassamaner.