Torna el Campus de Setmana Santa a la Plana d’en Berga!

Igual que en les darreres edicions dels Campus, les inscripcions són únicament a través del formulari web al que podeu accedir clicant aquí. Per emplenar-lo necessitareu adjuntar la següent documentació:

– DNI de la persona a inscriure
– TARGETA SANITÀRIA de la persona a inscriure
– CARTILLA DE VACUNES de la persona a inscriure

Al final de la inscripció caldrà que trieu la forma de pagament:

  • Si escolliu fer transferència bancària, indiqueu en el concepte el 𝗡𝗢𝗠 𝗗𝗘 𝗟𝗔 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗔 𝗔 𝗜𝗡𝗦𝗖𝗥𝗜𝗨𝗥𝗘 + 𝗦𝗘𝗧𝗠𝗔𝗡𝗔 𝗦𝗔𝗡𝗧𝗔 𝟮𝟯 i feu-nos arribar el justificant a través del correu electrònic info@planadenberga.com.
  • Si escolliu pagar amb targeta bancària, l’horari per passar pel club a formalitzar el pagament és de dilluns a divendres de 17h a 20h i dissabte i diumenge matí i tarda.

❗ ❗ Tingueu en compteu que NO ACCEPTAREM CAP INSCRIPCIÓ SI NO S’HA FORMALITZAT EL PAGAMENT, per tant, us demanem que el feu al més aviat possible per tal de tenir un control de totes les persones inscrites i així adequar els ratios monitors/es – nens/es.

L’horari del campus és el de sempre, de 9 del matí a les 13:30h del migdia. També hi ha l’opció d’acollida matinal (de 8:00h a 9:00) i servei de menjador i acompanyament de carmanyola (de 13:30h a 15:30h). Consulteu el preus al cartell informatiu.

Totes les persones inscrites al Campus de Setmana Santa hauran de portar:

  • Roba esportiva
  • Gorra
  • Pala de Pàdel*
  • Raqueta de Tennis*
  • Esmorzar
  • Aigua

*Si no disposeu de material, el club en té per deixar-vos-en.

Les inscripcions es poden formalitzar fins el dia 26 de març. Tingueu previsió i no espereu a l’últim moment per inscriure als vostres fills i filles.

Si teniu algun dubte o necessiteu algun aclariment, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del CORREU ELECTRÒNIC 📧 info@planadenberga.com o per MISSATGE DE TEXT al WhatsApp 📲 al 659561324.

Moltes gràcies per confiar amb nosaltres!

 

CT Plana d’en Berga