Les noies del Femení B, de la 2a Categoria Grup C, van imposar-se al Bellvei B per 2 a 1.

L’equip Femení B del Club Tennis Plana d’en Berga segueixen amb la mateixa dinàmica de bons resultats que ja van arrossegar tot l’any passat, quan van assolir l’ascens de categorial. En la quarta jornada de la Lliga Catalana de Pàdel, les noies de l’equip B van rebre la visita del Club Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei B. Per la Plana van jugar de parella 1 Judit Mestres i Ana Fuiorea, que van caure en un ajustat 6/3, 4/6, 5/7, la parella 2 amb Carme Escoda i Pili Hernández van imposar-se per 6/3, 5/7, 6/1, i la parella 3 amb Laura Pasqual i Maria Llagostera van guanyar per un doble 6/4. La propera jornada, les noies de la Plana visiten Torredembarra per jugar amb el Tennis TDB B diumenge 19 de març a les onze del matí.

En la 1a Categoria Grup B, el Femení A no va poder superar el Tennis Tarragona B i va caure per 3 a 0. Per la Plana, les parelles estaven formades per Carla Pizarro i Lis Sanahuja, que van caure al tercer set, de parella 2 van jugar Xon Bautista i Ascen López i de parella 3 Núria Valldosera i Yolanda Tomàs. Aquest diumenge jugaran a casa davant el CPTR Riudoms, a les 11 del matí.

El Femení C, de la 3a Categoria Grup E, va desplaçar-se al Vendrell per jugar amb el AG Padel Team B, on no van poder sumar cap punt. Per les vallenques van jugar de parella 1 Montse Olivé i Tona Voltas, que van caure en el tercer set, de parella 2 Núria Lluís i Susanna Vilalta, i de parella 3 Carme Calaf i Ion Salat. El dia de Sant Josep, les noies de la Plana es desplaçaran al Catllar per jugar amb el C. Tennis i Pàdel Catllar a dos quarts de dotze del matí.

Les Veteranes de la Plana van rebre la visita del Club Pàdel Cambrils Gomotor B on van poder sumar un punt. Per la Plana van jugar de parella 1 Eva Queralt i Ascen López, que es van imposar per 3/6, 7/5, 7/5; de parella 2 Rosa Maria Trenchs i Yolanda Claros, i de parella 3 Sandra Saperas i Lydia Plana. Divendres 17 de març, les veteranes de la Plana es desplaçaran a Coma-ruga per jugar amb el Vendrell Pàdel Club a les vuit del vespre.

 

El Masculí A de la Plana suma un punt en el derbi comarcal davant el Puigpelat B.

Els nois del Masculí A, de la 2a Categoria Grup D, van rebre el Pàdel Puigpelat B amb qui van disputar uns enfrontaments molt ajustats. Els de la Plana van poder sumar un punt. La parella 1 de la Plana estava formada per Cristian Muñoz i Albert Montes que van caure per 2/6, 6/7; de parella 2 van jugar Ivan Rodon i Tente Casado, que van caure en  un ajustadíssim partit amb un resultat final de 7/6, 2/6, 6/7; i la parella 3, amb Francesc Gallart i Adrià Bové, es van imposar per 2/6, 6/1, 7/5. El proper diumenge 19 de març, els nois de l’equip A rebran la visita de l’Apolo Club Esportiu B, a un quart d’una del migdia.

El Masculí B, de la 4a Categoria Grup E, no va poder sumar cap punt en el seu enfrontament amb el Tennis TDB C. Per la Plana van jugar de parella 1 Nil Llorach i Jordi Ferré, de parella 2 Marc Conejos i Toni Diaz, i de parella 3 Ruben Dario Barrenechea i Juan Carlos López. Aquest cap de setmana, els nois de la Plana descansen i tornen a la competició el proper diumenge 26 de març a un quart d’una del migdia quan rebran la visita del Padel Vilarenc by Bursa C.

Finalment, els Veterans de la Plana van desplaçar-se el passat divendres a Coma-ruga per enfrontar-se amb el Vendrell Pàdel Club. Els homes de la Plana van caure per 3 a 0. De parella 1 van jugar Albert Mestres i Ivan Rodon, de parella 2 Xavi Aragonés i Tente Casado, i de parella 3 Ruben Dario Barrenechea i Jose González. Aquest divendres, 17 de març, els homes de la Plana rebran la visita del Terres de l’Ebre, a dos quarts de nou del vespre.

 

Els nens i nenes de la Lliga d’Escoles de Menors van jugar amb el Mas Passamaner.

En la secció de menors, els nens i nenes del Club Tennis Plana d’en Berga que disputen la Lliga d’Escoles de Menors de la Federació Catalana de Pàdel, van recuperar un partit que tenien aplaçat i van anar a la Selva del Camp per jugar amb el Club Pàdel Mas Passamaner. Per la Plana van jugar Fran Muriana i Pep Scheroff i Edgar Muriana i Víctor Cano. El proper diumenge 26 de març, els nens i nenes de la Plana rebran la visita del Mas Passamaner a dos quarts de cinc de la tarda.