L’Equip Masculí de les SNP del CT Plana d’en Berga va eliminar als PIV Polvorillos i passa a quarts del Play-Off Zonal de Tarragona

El passat cap de setmana els dos equips de les Series Nacionales de Padel del Club Tennis Plana d’en Berga van disputar els primers enfrontaments del Play-off zonal de Tarragona.

L’equip Masculí va jugar els vuitens de final davant els PIV Polvorillos, a qui van superar per 7 a 5. Per la Plana van jugar de parella 1 Marc Traguany i Marc Veciana que van caure per 6/3, 6/2; de parella 2 Tente Casado i Ivan Rodon van imposar-se per 3/6. 1/6; la parella 3 amb Adrià Bové i Francesc Gallart no van tenir gaires problemes per endur-se el seu matx per 1/6, 2/6; la parella 4 amb Quico Vidal i Joan Claramunt van guanyar per 2/6, 3/6; i la parella 5 amb Ander Sagasti i Guillem Voltas van caure per 6/1, 6/3.

Amb aquesta victòria els nois de la Plana passen ronda i s’enfrontaran a quarts de final amb el CE Johnny Montañés B. L’enfrontament serà dissabte 25 de març a dos quarts de deu del matí a les instal·lacions del Global Pàdel de Vila-seca.

Pel que fa l’equip Femení SNP va disputar el seu enfrontament a les pistes del Tarragona Pàdel Indoor. Les noies de la Plana van passar ronda al matí davant el Mesk Padel Future i a la tarda va tenir un enfrontament amb el Mesk Padel 500, amb qui van caure per 10 a 2. Per la Plana van jugar de parella 1 Raquel Arias i Núria Valldosera que van caure per 5/4, 6/3, 6/2; la parella 2 formada per Lis Sanahuja i Carla Pizarro va perdre per un doble 6/4; la parella 3 amb Sandra Saperas i Ascen López va fer-ho per 6/2, 4/6, 6/1; la parella 4 amb Carme Escoda i Rosa Ma. Trenchs va caure per 6/3, 6/2; i la parella 5 amb Yolanda Claros i Ana Fuiorea van guanyar el seu matx per 7/5, 1/6, 2/6. Amb aquest enfrontament, les noies de la Plana posen punt i final a la temporada 2022/23 de les Series Nacionales de Padel.