El Femení C va guanyar 3 a 0 al Catllar, mentre que el Masculí A va sumar dos punts davant l’Apolo Club Esportiu B.

En la darrera jornada de la Lliga Catalana de Pàdel les noies del Femení C, del a 3a Categoria Grup E, es van desplaçar a la Torre d’en Guiu per jugar davant el Club Tennis i Pàdel El Catllar. L’equip de la Plana va saber disputar els seus partits, aconseguint sumar tres punts molt importants. Per la Plana van jugar de parella 1 Tona Voltas i Ion Salat que van guanyar per 2/6, 5/7; de parella 2, Montse Olivé i Laia Gavaldà, no van tenir gaires complicacions i es van endur el matx per 0/6, 1/6; i la parella 3 amb Conxita Martínez i Núria Lluís, van imposar-se per 3/6, 1/6. El proper cap de setmana, les noies de l’equip C descanses i tornen a la competició dissabte 1 d’abril quan visitaran Coma-ruga per jugar amb El Vendrell Padel Club D a les 9 del matí.

El Femení A va poder sumar un punt en el seu enfrontament amb el CPTR Riudoms A. Les noies de la Plana, de la 1a Categoria Grup B, van mantenir uns partits molt igualats amb les del Baix Camp. Per la Plana, la parella 1 estava formada per Carla Pizarro i Núria Veciana que es van imposar per 6/2, 3/6, 6/2; la parella 2 amb Sandra Saperas i Sílvia Oller van caure per un ajustadíssim 6/2, 3/6, 6/7; i la parella 3 amb Lis Sanahuja i Ascen López van caure per 6/7, 2/6. En la 6a jornada de lliga, les noies de la Plana disputaran un derbi vallenc visitant les pistes del Pàdel Indoor Valls A. L’encontre serà dissabte 25 de març a les dotze del migdia.

El Femení B no va poder sumar en el seu enfrontament del passat cap de setmana i van caure per 3 a 0 a casa del Tennis TDB B. Per la Plana van jugar de parella 1 Maria Llagostera i Carme Escoda que van cedir el seu matx per 6/3, 7/5, la parella 2 amb Clara Barberà i Maria Gallart va caure per 6/1, 7/5, i la parella 3 amb Yolanda Claros i Laura Pascual que van perdre 6/1, 6/4. La setmana vinent, el Femení B, de la 2a Categoria Grup C, rebrà la visita del CT Montblanc A diumenge 26 de març a les 10 del matí.

Les Veteranes del CT Plana d’en Berga van jugar el seu partit de lliga a Coma-ruga davant les veteranes del Vendrell Pàdel Club. Les noies de la Plana van caure per 3 a 0 en un enfrontament on podien haver sumat algun punt. Van jugar de parella 1 Lis Sanahuja i Judit Mestres que van caure per 6/3, 6/1; la parella 2 amb Lydia Plana i Núria Valldosera van mantenir un llarg enfrontament que van endur-se les del Baix Penedès per 6/3, 5/7, 7/5; la parella 3 amb Montse Olivé i Rosa Ma. Trenchs també va caure al tercer set amb un resultat final de 6/2, 5/7, 6/0. El proper cap de setmana, les veteranes de la Plana jugaran a casa del Padel Cambrils Gomotor A, diumenge 25 de març a dos quarts de sis de la tarda.

Pel que fa els equips Masculins, l’equip A va sumar dos punts davant l’Apolo Club Esportiu B. Per la Plana van jugar Tente Casado i Francesc Gallart que es van imposar per 6/0, 5/7, 7/6; de parella 2, Cristian Muñoz i Marc Gassó van endur-se el matx per 2/6, 6/1, 6/4; i la parella 3 amb Adrià Bové i Albert Montes van caure per 2/6, 6/7. La propera jornada de la 2a Categoria Grup D enfrontarà els nois de l’equip A amb el Conca Pàdel Indoor A dissabte 25 de març a les sis de la tarda a Montblanc.

Finalment, els Veterans de la Plana van tenir enfrontament a casa amb la visita del Terres de l’Ebre. Els vallencs no van estar del tot encertats i no van poder sumar cap punt. Per la Plana van jugar Roger Bordas i Tente Casado que van caure per 0/6, 2/6; Ivan Rodon i Albert Mestres, que van mantenir el matx més ajustat, van perdre per 3/6, 5/7, i Jose González i Emili Manresa no van tenir gaires opcions i van cedir el seu partit per 0/6, 1/6. Aquest divendres els nois del Plana visitaran el Mésk Pàdel a dos quarts de nou del vespre.