El Femení B va sumar tres punts importants en la darrera jornada de Lliga Catalana de Pàdel imposant-se a l’equip A del Club de Tennis Montblanc.

En la darrera jornada del campionat de la Lliga Catalana de Pàdel, les noies de l’Equip Femení B del Club de Tennis Plana d’en Berga, de la 2a Categoria Grup C, tenien un enfrontament difícil davant el CT Montblanc A amb qui estaven empatades a vuit punts. L’equip de la Plana va saber jugar els seus partits i van sumar tres punts que les fan pujar a la part alta de la classificació. Per la Plana van jugar de parella 1 Carme Escoda i Montse Olivé, que van imposar-se per 6/1, 6/3; de parella 2 Clàudia Òdena i Ana Fuiorea, que van endur-se el matx en el tercer set amb un resultat de 2/6, 6/4, 7/5; i la parella 3 amb Maria Llagostera i Pili Hernández, van guanyar per un doble 6/4. La propera setmana, les noies de la Plana s’enfrontaran al Club Tennis Romaní amb qui estan igualades a 11 punts. L’encontre es disputarà diumenge 2 d’abril a la una del migdia a Calafell.

L’Equip Femení A va sumar un punt en el seu derbi local davant el Pàdel Indoor Valls A. Les noies que militen en la 1a Categoria Grup B van jugar amb Núria Valldosera i Raquel Arias que van guanyar per 2/6. 7/5, 4/6, Núria Veciana i Carla Pizarro que van caure per un doble 6/0, i Sílvia Oller i Alícia López que van perdre el seu matx per 6/1, 6/2. Les noies del Femení A rebran la visita del cuer de la classificació del seu grup, el CT Reus Monterols C el proper diumenge 2 d’abril a les onze del matí.

El darrer equip femení que va jugar el passat cap de setmana van ser les Veteranes que es van desplaçar a Cambrils per jugar amb el Club Pàdel Cambrils Gomotor A. Per la Plana van jugar de parella 1 Carme Escoda i Lis Sanahuja que van caure per 6/4, 7/5; la parella 2 amb Lydia Plana i Yolanda Claros no va tenir opcions i van perdre per un doble 6/0; i la parella 3 amb Yolanda Tomàs i Maria Llagostera va caure per 6/2, 7/5. El proper divendres 31 de març, les noies de la Plana rebran la visita del CT Reus Monterols A a dos quarts de nou del vespre.

 

 

El Masculí A de la Plana suma un punt davant el Conca Padel Indoor A.

Pel que fa els equips masculins, l’equip A de la Plana va desplaçar-se a Montblanc per jugar amb el Conca Pàdel Indoor A de la 2a Categoria Grup D. Per la Pana van jugar de parella 1 Marc Traguany i Carles Gallart Olivé, que van caure per 6/0, 6/1; de parella 2 Francesc Gallart i Arnau Gavaldà, que van mantenir un partit molt igualat que es van acabar enduent els de la Conca per 6/3, 7/6; i la parella 3 amb Albert Montes i Adrià Bové van imposar-se per 6/4, 6/7, 5/7. En la 7a jornada de la Lliga Catalana, els nois de l’equip A rebran la visita del segon classificat del seu grup, el CT Barà B, diumenge 2 d’abril a un quart d’una del migdia.

L’Equip Masculí B va rebre la visita del Pàdel Vilarenc by Bursa, de la 4a Categoria Grup E. Els nois de la Plana no van poder sumar cap punt en l’enfrontament amb els del Baix Penedès tot i mantenir uns partits d’allò més ajustats. Per la Plana van jugar de parella 1 Ander Sagasti i Eduard Casany, que van caure per 7/6, 3/6, 3/6, la parella 2 amb Jordi Ferré i Emili Manresa van fer-ho per 6/1, 1/6, 4/6; i la parella 3 amb Albert Domènech i Juan Carlos López, van perdre per 7/5, 3/6, 3/6. Diumenge 2 d’abril, els nois de la Plana disputaran un derbi comarcal desplaçant-se a Alcover per jugar amb el Club Pàdel Alcover a dos quarts d’onze del matí.

L’Equip de Veterans-Caesa de la Plana tampoc va poder sumar en el seu enfrontament a casa del Mesk Padel. Per la Plana van jugar de parella 1 Quico Vidal i Tente Casado, de parella 2 Albert Mestres i Ivan Rodon i de parella 3 Manolo Chouza i Ruben Dario Barrenechea. El proper enfrontament el disputaran divendres 31 de març a dos quarts de vuit del vespre a les instal·lacions del CT Reus Monterols A.

 

L’equip de la Lliga d’Escoles de Menors de la Plana disputa una nova jornada 

Diumenge passat, els nens i nenes del Club Tennis Plana d’en Berga, van viure la dotzena jornada de lliga de competició rebent el Club Pàdel Maspassamaner. Per la Plana van jugar Oriol Prieto, Oriol Bordas, Pau Mercadé, Xavier Pérez, Lluc Cabré, Janna Fernández i Arlet Rodríguez. La Lliga d’Escoles de Menors torna a la competició el dissabte 15 d’abril en la que serà la penúltima jornada de la lliga. Els nens i nenes de la Plana visitaran les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols a les quatre de la tarda.