L’equip Masculí de les Series Nacionales de Pádel del Club Tennis Plana d’en Berga realitza una gran temporada en la categoria Future aconseguint arribar a la final del Play-off de la província de Tarragona.

En un cap de setmana intens, els nois de l’equip Masculí SNP de la Plana d’en Berga van guanyar els quarts de final i les semis, i van caure per un ajustat 7 a 5 davant el Mesk Padel A en la final de la categoria.

Els de la Plana van començar els seus enfrontaments del play-off zonal dissabte al matí enfrontant-se a quarts de final amb el C.E. Jonhhy Montanés B. Els de la Plana es van imposar per 8 a 4 als del Montsià. Per la Plana van jugar Albert Montes i Adrià Bové, Manolo Chouza i Quico Vidal, Carles Gallart i Marc Veciana i Marc Conejos i Marc Traguany.

Amb aquesta victòria, els nois de la Plana estaven citats la mateixa tarda de dissabte per jugar les semifinals davant el Mesk Padel Masculí Future B. En aquesta ocasió, els vallencs es van imposar per un contundent 12 a 0 als de Tarragona. En aquesta ocasió van jugar per la Plana Ivan Rodon i Tente Casado, Manolo Chouza i Quico Vidal, Francesc Gallart i Marc Traguany, Adrià Bové i Carles Gallart, i Marc Conejos i Albert Mestres.

El darrer enfrontament del cap de setmana el van tenir diumenge al migdia, quan van disputar la final de la categoria Future de la província de Tarragona davant el Mesk Masculí Future A. En aquest enfrontament, els nois de la Plana van tenir la victòria a tocar i el passi a les Interseries de Catalunya. Per la Plana van jugar de parella 1 Albert Montes i Adrià Bové que van guanyar per 2/6, 6/3, 6/1; de parella 2 Manolo Chouza i Quico Vidal van caure per 3/6, 2/6; la parella 3 amb Carles Gallart i Marc Veciana no van tenir gaires opcions i van cedir el seu matx per 3/6, 0/6; la parella 4 amb Albert Mestres i Francesc Gallart van guanyar per 6/2, 7/6; i la parella 5 amb Antony Roland i Marc Traguany, van caure per un ajustat 4/6, 5/7. Amb aquesta derrota, finalitza el pas de l’equip masculí en la competició de les Series Nacionales de Padel que ha fet la millor temporada de la seva història en aquesta competició.

Cal destacar el paper del capità de l’equip, Guillem Voltas, que va ser reconegut amb la medalla de Gran Capità per l’organització.