En una jornada on tots els equips del CT Plana d’en Berga van sumar punts, cal destacar les victòries del Femení A davant el Club Pàdel Cambrils Gomotor C i el Femení B davant l’Apolo Club Esportiu B de Torredembarra.

El Femení A, de la 1a Categoria Grup B, tenia un enfrontament important per mirar de sortir de les posicions de descens del seu grup. Les de la Plana rebien a casa la visita del Club Pàdel Cambrils Gomotor C, de la part mitja de la taula. Tot i que van tenir els tres punts a tocar, la parella 1 va acabar cedint el tercer set que va caure del costat de les del Baix Camp. Per la Plana van jugar de parella 1 Raquel Arias i Núria Valldosera, de parella 2 Xon Bautista i Carla Pizarro, i de parella 3 Isa Martínez i Júlia Vilà. En la 9a jornada de lliga, les noies del Femení A disputaran un derbi comarcal enfrontant-se a casa del Pàdel Puigpelat A, dissabte 22 d’abril a dos quarts de sis de la tarda.

L’Equip Femení B, s’enfrontava a un rival directe en la classificació, l’Apolo Club Esportiu B de Torredembarra. Les noies de la Plana, que militen en la 2a Categoria Grup C, van sumar dos punts guanyats per les parelles 1 i 3, fet que les col·loca en la 3a posició de la classificació del seu grup. Per la Plana van jugar de parella 1 Carme Escoda i Judit Mestres, de parella 2 Lydia Plana i Rosa Maria Trenchs, i de parella 3 Ana Fuiorea i Yolanda Claros. El proper diumenge, 23 d’abril, les noies de la Plana rebran el CT Barà C a les onze del matí.

El Femení C, de la 3a Categoria Grup E, es va desplaçar a Montblanc per jugar amb el CT Montblanc B on va poder sumar un punt. La parella 1 de la Plana, formada per Ion Salat i Tona Voltas, va imposar-se en el tercer set del seu matx i es va endur un punt cap a Valls. De parella 2 van jugar Conxita Martínez i Laia Gavaldà, i de parella 3 Carme Calaf i Estefania Merino. El proper diumenge 23 d’abril, les noies de l’equip C rebran la visita de l’Eixample Pàdel Club de Roda de Berà a tres quarts de deu del matí.

Les Veteranes de la Plana també van sumar un punt en el seu enfrontament davant l’Apolo Club Esportiu. Per la Plana van jugar de parella +48 Anna Fernández i Rosa Maria Trenchs, de parella +43, Montse Olivé i Núria Valldosera, i de parella +37, Lydia Plana i Ascen López. Divendres 21 d’abril, les veteranes de la Plana rebran la visita del Cub Sports A de Cambrils, a dos quarts de nou del vespre.

 

Els equips masculins de la Plana també sumen

Pel que fa el quadre masculí del club vallenc, el Masculí A va rebre la visita del Club Sports Pàdel Cunit B. Els nois de la Plana van imposar-se en el primer partit jugat per Cristian Muñoz i Albert Montes. La parella 2 amb Tente Casado i Marc Gassó van perdre en dos sets, i la parella 3, amb Quico Vidal i Carles Gallart Olivé, va lluitar fins al tercer set, però va acabar cedint el seu enfrontament. Diumenge 23 d’abril, els nois de la Plana, de la 2a Categoria Grup D, visitaran les pistes dels cuers del seu grup, el Club Pàdel Indoor Baix Penedés Bellvei D a les cinc de la tarda.

El Masculí B també va desplaçar-se a Torredembarra per jugar amb l’Apolo Club Esportiu E. Els de la Plana, de la 4a Categoria Grup E, van poder sumar un punt en aquest enfrontament. De parella 1 van jugar Jose González i Ruben Dario Barranechea, de parella 2 Marc Conejos i Ander Sagasti, que van imposar-se al tercer set, i de parella 3, Jonathan Ruiz i Toni Díaz. La propera jornada, els nois de l’equip B rebran la visita del NSA Camp Joliu A, a un quart d’una del migdia.

El proper divendres 21 d’abril, els Veterans de la Plana tornaran a la competició després d’un cap de setmana de descans. Els homes de la Plana es desplaçaran a Riudoms per jugar amb el CPTR Riudoms a dos quarts de nou del vespre.