En una nova jornada de la Lliga Catalana de Pàdel, les noies del B van guanyar a les primeres classificades de la 2a Categoria Grup C, el Club de Tennis Roda de Barà C, per 2 a 1.

El Femení B rebia, el passat diumenge, a un fort CT Barà C, que encapçala la classificació de la 2a Categoria Grup C. Les noies de la Plana van jugar uns partits molt seriosos, només cedint-ne un. Cal destacar que el Femení B és l’únic equip del grup que ha guanyat al Barà tant a casa com a domicili. Per la Plana van jugar de parella 1 Carme Escoda i Ana Fuiorea, de parella 2 Judit Mestres i Lydia Plana i de parella 3 Laura Pasqual i Maria Llagostera. La propera jornada la disputaran a casa rebent la visita del Punto Padel B. L’encontre serà diumenge 7 de maig a les onze del matí.

El Femení A disputava un derbi comarcal que les enfrontava al Puigpelat A. Les noies de la Plana van poder sumar un punt en l’enfrontament de la 1a Categoria Grup B. Les parelles de la Plana estaven formades per Raquel Arias i Lis Sanahuja, Isa Martínez i Carla Pizarro, i Núria Veciana i Ascen López. En la 10a jornada de lliga, les noies de la Plana es desplaçaran a Torredembarra per jugar amb el Tennis TDB A, dissabte 6 de maig a un quart d’una del migdia.

El Femení C, de la 3a Categoria Grup E, va estar a punt d’endur-se dos punts davant l’Eixample Pàdel Club, pero finalment va haver de conformar-se sumant-ne un. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1 Tona Voltas i Ion Salat, de parella 2 Montse Olivé i Rosa Montserrat, i de parella 3 Raquel Coronado i Núria Lluís. Les noies de l’equip C no descansen aquest cap de setmana i disputaran la seva 12a jornada de lliga visitant el CT Valls B dissabte 29 d’abril a dos quarts de deu del matí.

Les Veteranes de la Plana van disputar el seu enfrontament el passat divendres al vespre quan van rebre la visita del Cub Sports A. Les noies de la Plana van sumar un punt en aquest enfrontament. De parella +48 van jugar Sandra Saperas i Montse Olivé, de parella +43 Lis Sanahuja i Ascen López, i de parella +37 Rosa Maria Trenchs i Yolanda Claros. El proper divendres visitaran les instal·lacions del Pàdel Indoor Valls on jugaran la 9a jornada de lliga a les nou del vespre.

L’equip de Veterans de la Plana – CAESA va sumar el seu primer punt de la Lliga 2022/23

Els homes de la Plana van estrenar el seu marcador de la 1a Categoria de Veterans de Tarragona a casa del CPTR Riudoms on van poder sumar el seu primer punt de la temporada. De parella +50 van jugar Tente Casado i Manolo Chouza, de parella +45 Quico Vidal i Ivan Rodon, i de parella +40 Roger Bordas i Carles Gallart. Els Veterans del CT Plana d’en Berga – CAESA, jugaran la 9a jornada de lliga el proper divendres a dos quarts de nou del vespre a casa, quan rebran la visita del CT Barà.

El Masculí A, de la 2a Categoria Grup D, va desplaçar-se a Bellvei per jugar amb el cuer del grup, el Club Padel Indoor Baix Penedés Bellvei D. Els nois de la Plana van sumar un en el seu enfrontament. Per la Plana van jugar de parella 1 Tente Casado i Carles Gallart Olivé, de parella 2 Cristian Muñoz i Arnau Gavaldà, i de parella 3 Albert Montes i Quico Vidal. El diumenge 7 de maig, el masculí A rebrà la visita de l’AG Padel Team A del Vendrell, a un quart d’una del migdia.

Finalment, els nois de l’equip Masculí B de la Plana no van poder sumar en el seu enfrontament davant el NSA Camp Joliu A, de la 4a Categoria Grup E. La parella 1 va estar formada per Roger Bordas i Guillem Voltas, la parella 2 per Jose González i Eduard Casany, i la parella 3 per Ander Sagasti i Jonathan Ruiz. En el que serà la seva 12a jornada de lliga, els nois de l’equip B es desplaçaran a Montblanc per jugar amb el Conca Pàdel Indoor B, dissabte 29 d’abril a les quatre de la tarda.

L’Escola de Pàdel del CT Plana d’en Berga es desplaça al CT Reus Monterols

Els nens i nenes del Club Tennis Plana d’en Berga es van desplaçar a Reus per jugar a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols. Per la Plana van jugar Fran Muriana, Edgar Muriana, Adrià Darroman, Oriol Prieto, Judit Escarré i Víctor Cano.

El diumenge 7 de maig, es disputarà la darrera jornada de la Lliga d’Escoles de Menors que enfrontarà els nens i nenes de la Plana amb el Club Esports Pàdel Cunit. L’enfrontament serà a la Plana d’en Berga a dos quarts de cinc de la tarda.