En una jornada a mig gas pel pont de l’1 de maig, només van competir quatre dels vuit equips del Club Tennis Plana d’en Berga.

Les Veteranes de la Plana van sumar un punt en el seu enfrontament amb el Pàdel Indoor Valls. Les noies de la Plana van estar a punt de sumar un segon punt, però finalment, el tercer set va caure per les del Indoor. De parella +48 van jugar Montse Olivé i Lis Sanahuja, de parella +43 Pili Hernández i Núria Valldosera i de parella +37 Yolanda Clarós i Lydia Plana. Aquest cap de setmana les veteranes descansen i tornen a la competició el proper divendres 12 de maig quan jugaran a casa del Club Tennis Barà.

L’altre equip femení que va jugar va ser el Femení C, que va caure davant el CT Valls B per 3 a 0. Per la Plana van jugar de parella 1 Montse Olivé i Ion Salat, de parella 2 Tona Voltas i Núria Lluís, i de parella 3 Laia Gavaldà i Raquel Coronado. En la 13a jornada de lliga de la 3a Categoria Grup E, les noies de l’equip C rebran la visita del Conca Pàdel Indoor diumenge dia 7 a dos quarts de deu del matí.

Pel que fa les categories masculines, els Veterans de la Plana – Caesa, van jugar davant el CT Barà amb qui no van poder sumar cap punt. De parella +50 van jugar Albert Mestres i Ivan Rodon, de parella +45 Roland Antony i Manolo Chouza, i de parella +40 Roger Bordas i Jose González. Aquest divendres 5 de maig, els nois de la Plana rebran la visita del Global Pàdel a les nou del vespre.

Els darrers en jugar competició de lliga aquesta setmana, han estat els nois de l’equip B que es van desplaçar dimecres al vespre a Montblanc per jugar amb el Conca Pàdel Indoor B. Els nois de l’equip B no van estar gaire encertats i no van poder sumar cap punt amb els segons classificats de la 4a categoria grup E. Per la Plana van jugar de parella 1 Javi Pérez i Eduard Casany, de parella 2 Jose González i Ander Sagasti, i de parella 3 Jonathan Ruiz i Albert Domènech. Dissabte 6 de maig a les set de la tarda, els nois de la Plana tindran una nova jornada de la Lliga Catalana de Pàdel rebent al Pàdel Indoor Valls B.