Els nois de la Plana van jugar en un enfrontament complicat sobre el paper davant els tercers classificats de la 2a Categoria Grup D, on van poder sumar dos punts.

L’Equip Masculí A del CT Plana d’en Berga tenia, aparentment, un enfrontament difícil davant el tercer classificat de la 2a categoria grup D de la Lliga Catalana de Pàdel. Els nois de la Plana van rebre la visita de l’AG Pàdel Team A del Vendrell amb qui van poder sumar dos punts dels tres que estaven en joc. De parella 1 van jugar Tente Casado i Francesc Gallart, de parella 2 Cristian Muñoz i Adrià Bové, i de parella 3 Gerard Roca i Albert Montes. La propera jornada de la Lliga Catalana la disputaran el diumenge 21 de maig quan visitaran el Pàdel Puigpelat B a dos quarts d’onze del matí.

En la tretzena jornada de la lliga de la 4a categoria grup E, l’equip Masculí B va caure 1 a 2 davant el Pàdel Indoor Valls B. Per la Plana van jugar de parella 1 Jordi Ferré i Eduard Casany, de parella 2 Joan Claramunt i Jonathan Ruiz, i de parella 3 Marc Conejos i Ander Sagasti. Aquest cap de setmana, els nois de l’equip B rebran la visita del Club Tennis i Pàdel El Catllar, diumenge, 14 de maig, a dos quarts d’onze del matí.

Els Veterans de la Plana van jugar el seu partit de lliga davant el Global Pàdel, tercers classificats de la categoria, on no van poder sumar cap punt. La parella +50 de la Plana d’en Berga estava formada per Roger Bordas i Guillem Voltas, la parella +45 per Tente Casado i Ivan Rodon, i la parella +40 per Quico Vidal i Albert Mestres. Divendres 12 de maig, els nois de la Plana rebran la visita del Tennis TDB a dos quarts de nou del vespre.

 

El Femení B segueix una bona ratxa de resultats i guanya per 3 a 0 al Punto Pàdel B.

Les noies de l’Equip Femení B del CT Plana d’en Berga no afluixen en la segona volta de la Lliga Catalana de Pàdel sumant 3 punts més davant el Punto Padel B, de la 2a Categoria Grup C. L’equip no es va confiar tot i jugar amb les darreres classificades del seu grup. De parella 1 van jugar Maria Llagostera i Laura Pasqual, de parella 2 Maria Gallart i Clara Barberà, i de parella 3 Pili Hernández i Clàudia Òdena. Les noies de l’equip B tornen a la competició el dissabte 20 de maig a les cinc de la tarda quan es desplaçaran a Bellvei per jugar davant el Club Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei B.

L’Equip Femení A, de la 1a Categoria Grup B, va jugar a casa del Tennis TDB A on no va poder sumar cap punt. Per la Plana van jugar de parella 1 Raquel Arias i Isa Martínez, de parella 2 Lis Sanahuja i Sílvia Oller, i de parella 3 Xon Bautista i Júlia Vilà. Diumenge 21 de maig a les onze del matí, les noies de la Plana es veuran les cares amb el Tennis Tarragona B.

Finalment, el Femení C va poder sumar un punt davant el Conca Pàdel Indoor, de la 3a Categoria Grup E. De parella 1 van jugar Montse Olivé i Pili Galera, de parella 2 Núria Lluís i Laia Gavaldà, i de parella 3 Rosa Montserrat i Raquel Coronado. La propera jornada de lliga la disputaran a Calafell jugant amb el Pàdel Vilarenc by Bursa A diumenge 14 de maig a les sis de la tarda.