Per ara s’han disputat les finals de la 1a i 2a categoria Femenina i 2a categoria Mixta.

El passat diumenge 7 de maig va ser el dia escollit per celebrar les finals d’algunes de les lligues de pàdel que s’han anat disputant durant els darrers mesos al Club Tennis Plana d’en Berga de Valls.

A les sis de la tarda va començar la final de la 1a Categoria Femenina que va enfrontar Raquel Arias i Júlia Vilà amb Pili Hernández i Judit Mestres. El partit, amb bons punts per part de les quatre jugadores, va caure del costat de Raquel Arias i Júlia Vilà que van imposar-se per 6/3, 7/6.

A dos quarts de set de la tarda va ser el torn de la 2a categoria Mixta que va posar cara a cara Marc Gassó i Clàudia Òdena amb Carles Gallart i Montse Olivé. L’enfrontament es va decidir en el tie break de desempat, que va acabar caient pels primers fent un resultat final de 3/6, 6/4, 10/7.

El darrer partit de la tarda va ser el de la final de la 2a categoria femenina. Van disputar la final Tona Voltas i Ion Salat amb Ascen López i Margarida Batet. El partit se’l van endur les segones per un doble 6/3.

El mateix dia de les finals es van entregar els premis a guanyadors i finalistes.

Properament es sabran els dies en que es disputaran les finals de la 1a i 2a categoria masculina i 1a categoria mixta.