En un cap de setmana atípic, els Veterans, el Masculí B i el Femení C no van poder sumar cap punt en els seus enfrontaments.

Només tres equips del Club Tennis Plana d’en Berga de Valls van poder disputar els seus enfrontaments de la Lliga Catalana de Pàdel el cap de setmana passat. Les Veteranes van haver d’ajornar el seu enfrontament a causa de la pluja.

Els Veterans van donar el tret de sortida als enfrontaments de la Lliga Catalana, però van seguir la seva ratxa negativa de resultats i no van poder sumar cap punt davant el Tennis TDB. Per la Plana van jugar de parella +50 Albert Mestres i Ivan Rodon, +45 Manolo Chouza i Tente Casado, i parella +40 Roger Bordas i Carles Gallart. El divendres 19 de maig, els Veterans de la Plana rebran la visita del CT Tarragona A a dos quarts de nou del vespre.

El Masculí B, de la 4a Categoria Grup E va jugar a casa davant el Club Tennis i Pàdel El Catllar on tampoc va poder sumar cap punt. La parella 1 estava formada per Jose González i Jonathan Ruiz, la parella 2 per Marc Conejos i Ander Sagasti, i la parella 3 va jugar amb Albert Domènech i Toni Diaz. Dissabte 20 de maig, els nois de l’equip B jugaran la quinzena jornada de lliga a casa del Tennis TDB C a les 11 del matí.

Finalment, les noies de l’Equip Femení C van desplaçar-se al Calafell per jugar davant el Pàdel Vilarenc by Bursa A on van caure 3 a 0. Per la Plana van jugar Montse Olivé i Pili Galera, de parella 2 Susanna Vilalta i Ion Salat, i de parella 3 Laia Gavaldà i Carme Fernández. El proper diumenge 21 de maig, a tres quarts de deu del matí, les noies de l’equip C rebran l’AG Padel Team B del Vendrell.

El proper cap de setmana també jugaran el Femení B a casa del Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei B dissabte a les cinc de la tarda, el Masculí A a casa del Pàdel Puigpelat B diumenge a dos quarts d’onze del matí, el Femení A rep la visita del Tennis Tarragona B a les onze del matí, i les Veteranes visiten el TennisTarragona A a les sis de la tarda.