Amb aquesta victòria les noies de la Plana es mantenen a mitja la taula de la 3a Categoria Grup E.

L’Equip Femení C del Club Tennis Plana d’en Berga va rebre la visita del Club de Pàdel i Tennis el Catllar davant qui van guanyar els tres punts que estaven en joc. De parella 1 van jugar Tona Voltas i Ion Salat, de parella 2 Montse Olivé i Rosa Montserrat, i de parella 3 Núria Lluís i Carme Calaf. La propera setmana, les noies del C descansen i finalitzaran la competició el proper diumenge 11 de juny a tres quarts de deu del matí, quan rebran la visita del Vendrell Pàdel Club.

El Femení A, segueix amb una bona ratxa de resultats. Les noies de la Plana es van desplaçar a Riudoms on van guanyar per 1 a 2 al CPTR Riudoms A. Per la Plana van jugar de parella 1 Lis Sanahuja i Raquel Arias, que van estar a punt de sumar el tercer punt, però que finalment va caure pel costat de les del Baix Camp al tercer set; de parella 2, Núria Veciana i Carla Pizarro, i de parella 3 Isa Martínez i Júlia Vilà. El proper cap de setmana, les noies de l’equip A rebran la visita del PIV A, un enfrontament directe que pot decantar la balança en un dels dos equips per decidir qui es queda a la 1a Categoria Grup B la propera temporada. L’encontre serà diumenge 4 de juny a les 11 del matí. Des de la Plana d’en Berga, s’anima a tots els simpatitzants i aficionats del nostre club a que vinguin a animar a les noies de l’equip A en aquest important enfrontament!

El Femení B, per la seva part, va poder sumar un punt davant el Tennis TDB B. Les noies de Torrdembarra, que lluiten per no baixar de categoria, van saber lluitar amb paciència dos dels tres partits i se’ls van acabar enduent al tercer set. Per la Plana van jugar de parella 1 Carme Escoda i Lydia Plana, de parella 2 Maria Gallart i Clàudia Òdena, i de parella 3 Pili Hernández i Yolanda Clarós. El proper diumenge 4 de juny, les noies de l’equip B visitaran també un rival directe en la taula classificatòria de la 2a Categoria Grup C, el CT Montblanc A. L’encontre serà a dos quarts de dotze del migdia i l’emoció i el bon joc estarà assegurat.

Les Veteranes, també van poder sumar un punt, en aquest cas davant el Pàdel Vilarenc by Bursa. La parella +48 de la Plana estava formada per Ascen López i Carme Escoda, la parella +43 per Núria Valldosera i Lydia Plana, i la parella +37 per Judit Mestres i Maria Llagostera. Dissabte 3 de juny, a les sis de la tarda, les veteranes es desplaçaran a Cambrils per jugar davant el Club Pàdel Cambrils Gomotor B.

Cap dels dos equips masculins que va jugar, va poder sumar aquest cap de setmana.

El Masculí A es va desplaçar a Torredembarra per jugar davant l’Apolo Club Esportiu B. Per la Plana van jugar de parella 1 Tente Casado i Francesc Gallart, de parella 2 Quico Vidal i Carles Gallart, i de parella 3 Albert Montes i Adrià Bové. Amb aquest resultat i a falta de dues jornades per finalitzar la lliga 2023, es complica la possibilitat de mantenir la categoria un any més a la 2a Grup D. La penúltima jornada de la lliga, els nois de l’equip A rebran el Conca Pàdel Indoor A diumenge 4 de juny a un quart d’una del migdia.

Per últim, els Veterans de la Plana, de la 1a Categoria de Tarragona, tampoc van poder sumar cap punt davant el Pàdel Reus. Per la Plana van jugar de parella +50, Albert Domènech i Guillem Voltas, de parella +45 Quico Vidal i Xavier Aragonès, i de parella +40 Roland Antony i Jose González. En la catorzena jornada de lliga, els veterans de la Plana rebran la visita del Vendrell Pàdel Club divendres, 2 de juny, a dos quarts de nou del vespre.