El Femení A manté la 1a Categoria i el Femení B es queda a les portes del PlayOff d’ascens.

Les noies de l’Equip Femení A del Club Tennis Plana d’en Berga van fer la feina en la darrera jornada de la Lliga Catalana de Pàdel i van aconseguir sumar dos punts claus per la permanència en la 1a Categoria Grup B. Les vallenques es van desplaçar a casa del Monterols C i van estar a punt d’endur-se els tres punts. La parella 1 estava formada per Núria Veciana i Carla Pizarro, la parella 2 per Raquel Arias i Júlia Vilà i la parella 3 amb Lis Sanahuja i Ascen López que va tenir la victòria a tocar, però finalment, el tercer set va caure pel costat de les reusenques. Amb aquest resultat de 1 a 2, les noies del Femení A de la Plana acaben la lliga classificades en la 6a posició del seu grup, i la propera temporada, militaran, un any més, a la 1a Categoria.

El Femení B va tenir les places de PlayOff a tocar, però finalment, van quedar-se sense poder accedir a les tres primeres posicions de la 2a Categoria Grup C. L’equip B va guanyar per 2 a 1 al CT Romaní, amb qui es disputaven la tercera posició del grup. Per la Plana van jugar de parella 1, Montse Olivé i Carme Escoda, de parella 2 Lydia Plana i Judit Mestres, i de parella 3 Clàudia Òdena i Pili Hernández. Les noies de l’Equip B finalitzen la lliga en la 4a posició de la classificació havent disputat una gran temporada en el primer any que juguen a la 2a Categoria.

El Femení C també tanca la Lliga Catalana amb un bon gust de boca, amb la victòria davant el Vendrell Pàdel Club D per 2 a 1. Per la Plana van jugar de parella 1 Montse Olivé i Ion Salat, de parella 2 Tona Voltas i Núria Lluís, i de parella 3 Pili Galera i Rosa Montserrat. Les noies de l’Equip C acaben la lliga en la 6a posició de la 3a Categoria Grup E.

Les Veteranes, que no finalitzaran la Lliga fins ben entrada la tardor, van rebre la visita del Vendrell Pàdel Club. Les del Baix Penedès van guanyar per 0 a 3 aquest enfrontament. Per les vallenques van jugar de parella +48 Ascen López i Pili Galera, de parella +43 Núria Valldosera i Yolanda Tomàs, i de parella +37 Yolanda Clarós i Lydia Plana. La propera jornada de la lliga de veteranes es disputarà entre setmana per la coincidència de l’enfrontament amb l’11è Torneig de Pàdel Ciutat de Valls i la Nit de l’Esport de Valls.

Pel que fa la secció masculina de la Plana, el Masculí A va visitar el CT Barà per jugar amb seu equip B, 1r classificat de la 2a Categoria Grup D, on no van poder sumar cap punt. Per la Plana van jugar de parella 1, Tente Casado i Francesc Gallart, de parella 2 Albert Montes i Adrià Bové i de parella 3 Marc Traguany i Marc Veciana. Els nois de l’equip A finalitzen la lliga en la 7a posició i 12 punts, que no han estat suficients per poder mantenir la categoria. La temporada vinent, els nois de la Plana militaran en la 3a Categoria i de ben segur que lluitaran per estar al capdavant del seu grup.

El Masculí B va disputar un derbi comarcal davant el Club Pàdel Alcover, amb qui van caure per 0 a 3. Per la Plana van jugar de parella 1 Eduard Casany i Jordà Solé, de parella 2 Jordi Ferré i Ruben Dario Barrenechea, i de parella 3 Ander Sagasti i Jonathan Ruiz. Els nois de la Plana finalitzen la lliga tancant la classificació de la 4a Categoria Grup E.

Els Veterans, als que els queden encara 7 jornades per finalitzar la lliga, van desplaçar-se a la Ràpita per jugar davant el Terres de l’Ebre on van caure per 3 a 0. Per la Plana van jugar de parella +50 Xavi Aragonès i Tente Casado, de parella +45 Quico Vidal i Roger Bordas, i de parella +40 Roland Antony i Carles Gallart. La propera jornada de la lliga, els veterans rebran la visita del MesK Pàdel, dia i hora a determinar.