En Categoria Femenina, Rosa Benedicto i Mireia Garcia es van imposar a Xènia Vallvey i Olga Moreno, mentre que en la Categoria Masculina, Esteban Merino i Cristian Muñoz van guanyar a Raul Jiménez i Àlex Sugranyes.

En una setmana de competició marcada per la forta pluja que va fer ajornar tots els partits previstos pel dimarts 13 de juny i reestructurar una mica les jornades següents, l’11è Torneig de Pàdel Ciutat de Valls va finalitzar el passat diumenge 18 de juny amb gran èxit de participació i de públic.

Els 130 jugadors i jugadores inscrits a la competició van anar disputant els quadres de cada grup durant tota la setmana. Diumenge al matí, quan es jugaven els quarts de final d’algunes categories i les semifinals, la pluja va tornar a fer acte de presència i va fer la guitza a l’organització i jugadors, que van haver d’ajornar els partits fins a primera hora de la tarda. Tot i aquest petit entrebanc, el torneig va finalitzar el mateix diumenge amb un nombrós públic que va passar per les instal·lacions de la Plana d’en Berga. El vermut que estava previst realitzar el passat diumenge, i que també es va ajornar per la pluja, es farà el proper dilluns 26 de juny a la terrassa del club.

En els quadres femenins, en la primera categoria, les guanyadores del campionat van ser Rosa Benedicto i Mireia Garcia que van imposar-se a Xènia Vallvey i Olga Moreno. Benedicto i Garcia venien de guanyar a les semifinals a Mònica Guerra i Sandra Farré. Vallvey i Moreno van guanyar el seu enfrontament a semis a Ana Fuiorea i Barbara Cirioli.

En la segona categoria femenina, va haver una final 100% del Club Tennis Plana d’en Berga que va enfrontar Montserrat Olivé i Judit Mestres amb Carme Escoda i Lydia Plana. La final se la van endur les darreres, que van guanyar en un ajustat tie break de desempat. Olivé i Mestres van imposar-se a la semifinal a Pili Galera i Rosa Ma. Trenchs, mentre que Escoda i Plana van guanyar a semis a Núria March i Mireia Foguet.

El el quadre de consolació femení, en la primera categoria, les guanyadores van ser Júlia Vilà i Raquel Arias que van imposar-se a Mim Cerdà i Pat Òdena.

En la consolació de segona categoria les campiones van ser Maria Llagostera i Laura Pasqual que van superar a Yolanda Clarós i Susi Sabaté.

En la primera categoria masculina, la final la van disputar Raul Jiménez i Alex Sugranyes amb Esteban Merino i Cristian Muñoz. Amb un partit amb bons punts de gran qualitat, la parella Merino-Muñoz va acabar imposant-se enduent-se el campionat. Merino i Muñoz s’havien creuat en les semifinals amb Aian Ribas i Xavi Saperas, mentre que Jiménez i  Sugranyes s’havien imposat a Jordi Expósito i Ivan Valeriano.

En la segona categoria, els guanyadors van ser Jonathan Garzón i Guillem Martínez que es van imposar a Ramon Invernon i Enric Fuguet. Garzón i Martínez van eliminar a les semis a Ricard Rovira i Jordi Alcántara, mentre que Invernon-Fuguet van guanyar a Ike Romera i Pol Ribas.

En el quadre de consolació masculí de primera categoria, es van endur la final la parella formada per Arnau Cucurull i Jordi Fernández, que es van imposar a Marc Cusidó i Francesc Gallart.

En la consolació de segona categoria masculina, van guanyar Marc Martí i Carlos Garcia, que van enfrontar-se a Goyo Requena i José Ramon Oteros.

En finalitzar tots els partits, es va procedir a realitzar l’entrega de premis que va comptar amb la participació dels regidors de l’ajuntament de Valls, Sr. Enric Garcia i el Sr. Andreu Gassó. Els premis també van ser lliurats per expresidents que estaven presents a l’acte com el Sr. Modest Serrano i el Sr. Josep Ma. Guasch. Un cop finalitzada l’entrega de premis es va celebrar el ja típic sorteig de productes que empreses vallenques, col·laboradors, associats i coneguts del club vallenc van proporcionar a l’organització. Durant tota la tarda de diumenge, el club vallenc va acollir una parada d’Òmnium Alt Camp per a que jugadors, jugadores i públic assistents, s’adheríssin a la campanya #ComparteixElCatalà i es sumessin al manifest per l’esport en català.

El Torneig Ciutat de Valls, tornarà a la competició el cap de setmana del 7 al 9 de juliol, en categoria mixta. Fa dies que les inscripcions estan completes i no s’accepten més parelles inscrites. Està previst que el diumenge en finalitzar l’entrega de premis també hi hagi un sorteig amb material divers proporcionat per col·laboradors del club.