Del 6 al 9 de juliol es va disputar la Categoria Mixta del Torneig de Pàdel Ciutat de Valls a les instal·lacions del Club Tennis Plana d’en Berga de Valls.

El dijous dia 6 de juliol es van començar a jugar els partits dels diferents quadres de competició de la Categoria Mixta del Torneig Ciutat de Valls. El torneig, que havia posat el cartell de complet des de feia setmanes, va començar amb algun entrebanc meteorològic que finalment es va poder solventar. Durant tres dies, els partits dels diferents grups va anar definint els quarts de final que es van jugar diumenge al matí.

La tarda del diumenge 9 de juliol va ser el moment de les semifinals i finals. En la segona categoria, la final la van disputar la parella Esther Vallvey i Jordi Pros amb Clàudia Òdena i Jordà Solé. El públic assistent va poder gaudir d’un partit amb molta qualitat i punts força disputats. Finalment, el campionat de la 2a Categoria se’l van endur Òdena i Solé, que venien d’haver eliminat a les semis a Paula López i Ricard López. Vallvey i Pros s’havien imposat a la semi a Ànnia Ramos i Goyo Requena.

Un cop acabada la final de segona es va disputar la final de la primera categoria que va enfrontar Dalia Acosta i Jofre Sugranyes amb Anna Gacen i Manel Ramírez. Els primers, en la semifinal, va imposar-se a Carles Torreblanca i Sandra Farré, mentre que Gacen i Ramírez van fer-ho a Marc Gassó i Maria Garcia, en un llarg i ajustat enfrontament. En la final, la joventut es va imposar a la veterania i Acosta i Sugranyes van endur-se el campionat.

L’entrega de premis va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa de Valls, la Sra. Dolors Farré i els regidors de l’ajuntament de Valls, Sr. Enric Garcia i Sr. Andreu Gassó.

El Club Tennis Plana d’en Berga fa una valoració molt positiva de l’11a edició del Torneig de Pàdel Ciutat de Valls en la que han passat per les pistes del club més de 190 jugadors i jugadores de les diferents categories masculina, femenina i mixta, i nombrós públic que ha acompanyat dia rere dia amb aplaudiments i molt bon ambient els partits disputats.

El cap de setmana del 28, 29 i 30 de juliol està previst que es celebri la segona edició del Torneig de Pàdel Ciutat de Valls de Categoria de Menors. D’aquí pocs dies s’obriran les inscripcions a través de la plataforma de reserves del club vallenc, ReservaPlay o a través del a web https://ctplanaberga.reservaplay.cat/login.