Del sis al deu de setembre es va disputar al Club de Tennis Plana d’en Berga el Torneig Open Head que organitza el club juntament amb la Federació Catalana de Pàdel.

Les previsions es van complir, i els caps de sèrie del torneig no van fallar i van imposar-se als seus rivals. En la categoria femenina, les campiones van ser Nura Padilla i Míriam Morales, dues joves promeses del pàdel de les que ben segur en sentirem a parlar. Padilla i Morales es van imposar contundentment a la final de la 1a Categoria davant Cristina Franquet i Alena Skobkina per un doble 6 a 0. Franquet i Skobkina venien de disputar la semifinal amb Laia LLao i Maria Linares mentre que Padilla i Morales es van enfrontar a Imma Querol i Ana Rodríguez.

En la categoria masculina, la final la van disputar Jero Escalante i Manu Pérez davant Pol Barceló i Gonzalo Duarte. El resultat final del partit va ser de 6/2, 6/3 a favor dels primers. Tot el públic assistent a les finals va poder gaudir de punts de gran qualitat. Escalante i Pérez venien de disputar les semis davant Aleix Roig i Carles Torreblanca, mentre que Duarte i Barceló van imposar-se a les semis en un matx molt igualat que es van endur al tercer set davant Sergi Fenollosa i David Fallaras.

Pel que fa les finals de consolacions, en la categoria femenina, les guanyadores van ser Anna Jansson i Anna Escolà mentre que en categoria masculina, es van endur la final, Dani Muñoz i Marc Martí.

L’entrega de premis va comptar amb la participació del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Valls, el Sr. Enric Garcia, el delegat de la Federació Catalana de Pàdel a Tarragona, el Sr. Ramon Torra i la jutgessa-àrbitre del torneig, la Sra. Raquel González. Un cop finalitzada l’entrega de premis, el Club Tennis Plana d’en Berga va oferir un vermut i aperitiu a totes les persones assistents.

Amb aquest torneig, es posa punt i final a les activitats d’estiu del club vallenc i es dona pas a la Lliga Catalana i Copa Catalana de Pàdel que s’iniciarà aquest cap de setmana.