La tercera jornada de la Lliga d’Escoles de Menors pels nens del Club Tennis Plana d’en Berga, va desplaçar l’equip vallenc a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona a Cala Romana. Els nens de la Plana van gaudir de les instal·lacions del club tarragoní i van passar un matí d’aprenentatge, noves experiències i molt bon ambient.

Per la Plana van jugar de parella 1 Pau Mercadé i Ignasi Domingo, de parella 2 Oriol Bordas i Albert Carrasco i de parella 3 Oriol Prieto i Fraol Poblet.

La competició de la Lliga d’Escoles de Menors descansa aquest cap de setmana i torna a la competició el proper diumenge 3 de desembre, quan l’equip vallenc rebrà la visita del CJ+Camp Joliu de l’Arboç a dos quarts de cinc de la tarda.

Els nens i nenes de l’Equip Sub13 de la Lliga Catalana de Menors de la Plana rebran aquest diumenge 26 de novembre la visita del Club Tennis Reus Monterols. L’encontre es disputarà a dos quarts de cinc de la tarda.