El passat dissabte, 17 de febrer, es va disputar la 2a jornada del Campionat de Botifarra de la temporada 23/24 que organitza Guillem Voltas al Club Tennis Plana d’en Berga.

Un total de 14 parelles van participar en la competició. Com és tradicional, a quarts de nou de nou del matí es van donar cita al local social del club vallenc per formalitzar la inscripció. Tot seguit van disputar la primera partida i cap a les 10 del matí van fer la parada obligada per degustar l’esmorzar de forquilla. La jornada va finalitzar cap a les dues del migdia.

Els campions de la 2a jornada van ser la parella formada per Joan Fàbregas i Joan Benaiges, seguits d’Isabel Izquierdo i Anna Muñoz. La tercera jornada del campionat, encara no té data establerta, per tothom que hi vulgui participar, podeu posar-vos en contacte amb l’organitzador, Guillem Voltas al telèfon 678772224.