El passat cap de setmana els nou equips del Club Tennis Plana d’en Berga van disputar els seus partits de la Lliga Catalana de Pàdel destacant la victòria per 0 a 3 del Femení C casa del Pàdel Vilarenc by Bursa de Calafell.

El Femení C, de la 4a Categoria Grup D, va desplaçar-se a Calafell per jugar amb el Pàdel Vilarenc by Bursa E on van endur-se els 3 punts que estaven en joc. Per la Plana van jugar de parella 1 Pili Galera i Tona Voltas, de parella 2 Yolanda Clarós i Raquel Coronado, i de parella 3 Isona Ferré i Mari Carmen Guijarro. Aquesta setmana les noies de la Plana jugaran diumenge 3 de març a dos quarts de deu del matí a casa, rebent la visita de l’Eixample Pàdel Club A de Roda de Berà.

El Femení B va rebre la visita del Club Tennis Valls B amb qui van imposar-se per 2 a 1, enduent-se el derbi de la jornada. Per la Plana van jugar de parella 1 Montse Olivé i Maria Gallart, de parella 2 Carme Escoda i Sandra Saperas, i de parella 3 Sílvia Oller i Elena Garcia. Les noies de l’equip B, de la 3a Categoria Grup C, tornaran a la competició el diumenge 10 de març, quan es desplaçaran a Calafell per jugar a les sis de la tarda davant el Pàdel Vilarenc by Bursa A.

El Femení A tenia un enfrontament complicat amb les recent descendides de Divisió d’Honor, el Punto Pàdel A. Les noies de la Plana van poder sumar un punt en aquest enfrontament. Per la Plana van jugar de parella 1 Isa Martínez i Raquel Arias, de parella 2 Lis Sanahuja i Júlia Vilà, i de parella 3 Martina Garcia i Carla Pizarro. L’equip A, de la 2a Categoria Grup C, disputaran la 4a jornada de la lliga a casa rebent la visita del Club Sports Tennis Cunit A diumenge 10 de març a tres quarts d’onze del matí.

L’equip de Veteranes de la Plana van rebre la visita del CT Barà on van poder sumar un punt. Per la Plana van jugar de parella 1 Pili Hernández i Judit Mestres, de parella 2 Rosa Maria Trenchs i Lydia Plana, i de parella 3 Margarida Batet i Laura Pasqual. El divendres dia 8 de març, les veteranes de la Plana rebran la visita de l’Apolo Club Esportiu de Torredembarra a dos quarts de nou del vespre.

Pel que fa els equips masculins, el Masculí A, va visitar les instal·lacions del Club Pàdel Maspassamaner A, a la Selva del Camp, on no va poder puntuar. La parella 1 de la Plana estava formada per Albert Montes i Cristian Muñoz, la parella 2 per Tente Casado i Quico Vidal, i la parella 3 per Arnau Gavaldà i Marc Veciana. Els nois del Masculí A, de la 4a Categoria Grup D, disputaran la quarta jornada de lliga a casa, quan rebran la visita del Club Pàdel Alcover A diumenge 10 de març a un quart d’una del migdia.

El Masculí B va poder sumar un punt en el seu enfrontament de la 3a jornada de lliga davant el Punto Padel E. Per la Plana van jugar de parella 1 Carles Gallart Montoliu i Eduard Casany, de parella 2 Ander Sagasti i Jonathan Ruiz, i de parella 3 Guillem Voltas i Jordi Mercadé. En la quarta jornada de lliga, els nois de l’equip B que militen en la 5a Categoria Grup F, jugaran a les pistes del CT Montblanc B dissabte 9 de març a les sis de la tarda.

L’equip de Veterans – Caesa de la Plana van sumar un punt en l’enfrontament corresponent a la 2a jornada de la lliga catalana. Per la Plana van jugar de parella +50  Albert Mestres i Tente Casado, de parella +45 Quico Vidal i Carles Gallart Montoliu, i de parella +40 Jordi Mercadé i Ruben Dario Barrenechea. En la tercera jornada de lliga, els veterans de la Plana viuran un derbi comarcal visitant les pistes del Club Deportiu Vallmoll divendres 8 de març a les set de la tarda.

L’equip Sub13 guanya 2 a 1 al Pàdel Cambrils B

Els nens i nenes de l’equip Sub13 del Club Tennis Plana d’en Berga segueixen sumant punts en els seus enfrontaments de Lliga. En la dotzena jornada de la Lliga de Menors, els nois de la Plana van rebre la visita del Club Pàdel Cambrils B amb qui van poder sumar 2 punts. Per la Plana van jugar de parella 1 Oriol Bordas i Arnau Álvarez, de parella 2 Ignasi Domingo i Pau Mercadé, i de parella 3 Arlet Rodríguez i Lluc Guillen. La jornada número tretze enfrontarà els nens del Sub13 de la Plana amb el Golf Costa Daurada del Catllar.

Finalment, l’equip de la Lliga d’Escoles de Menors va desplaçar-se a Reus per jugar amb el Reus Deportiu. Per la Plana van jugar Pep Scheroff i Pau Mercadé, i Oriol Prieto i Roc Mercadé. En la 9a jornada de lliga, els nens de la Plana rebran la visita del Club Tenis Reus Monterols diumenge 3 de març a les cinc de la tarda.